NETTBUTIKK FOR KJØP AV KLUBBKLÆR

Link til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001863 

Som de fleste brukere av Trimtex-klubbdesign, har vi nå åpnet nettbutikk. Vi kan nå tilby klubbklærne til lavere pris enn tidligere, men det blir et fraktpåslag på kr 89,- pr ordre. En familie bør derfor påse at man legger inn kun en ordre for hele familien. Gjør også oppmerksom på at man kan bestille klær fra Trimtex som ikke inngår i vårt klubbdesign med 25% rabatt på samme ordre.

Noen vil være usikker på sin størrelse. Hvis man ikke kan prøve hverandres klær, er det to gode hjelpemidler. Når man klikker på produktet, så klikk inn på «Hva er min størrelse» og lenger ned på siden, ligger en Størrelsesguide.

Vi kan nå tilby langt flere klær i damemodeller enn tidligere.

NB navneendring: Vi har en uforet overtrekksjakke/bukse kalt Trainer. Vi har også hatt en foret utgave som har vært benevnt som Trainer Pluss. Den har nå navnet Ambition.

Neste salgsperiode vil bli i begynnelsen av februar. 

Her er en tekst vi har mottatt fra Trimtex om innlogging og bruken av nettbutikken:
Nettbutikken stenger 16.10 med forventet levering i uke 48.
 
Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter at nettbutikken er stengt.
 
Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA
 
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001863 
 
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: RindalIDRET22
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her:https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
 
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox som nettleser for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

28. september 2022 Les mer...

INNBETALING AV MEDLEMSKONTINGENT RINDAL IL

Aller først, de som fortsatt ønsker å få tilsendt medlemskontingenten pr post, vil fortsatt få det.

Som de fleste idrettslag sender også Rindal IL ut krav på medlemskontingent via e-post. Vi bruker NIF sitt system Min idrett. Det sparer oss for store portoutgifter og det forenkler bokføringa av innbetalinga. I den sammenheng, ønsker vi at alle sjekker sin e-postadresse som ligger på Min idrett. Flere som skifter e-postadresse glemmer å endre den på Min idrett.

19. juli 2022 Les mer...

Rindalsmesterskapet i Langrenn 07.04.2022

Etter to år med avlysning på grunn at korona var det ekstra hyggelig å kunne arrangere Rindalsmesterskapet 2022.

Det var pent vær, fine forhold og 30 deltakere. Ekstra stas var det med heiagjeng før målgang, med norske flagg og kubjeller, og påskeharen kom for å dele ut premier.

14. april 2022 Bilder og deltakerliste

Nordmarkløpet 2022 - AVLYST

Nordmarkløpet 2022 er avlyst! Arrangørene ved Tørsåsløa melder at snø og vind gjør at rennet dessverre ikke lar seg gjennomføre.

Avlysningen gjelder da også Tørsåslødagen som skulle vært arrangert samtidig.

 

2. april 2022 Les mer...

Resultater Birken og Storlirennet

Gjermund Løfald staket seg inn til en sterk 50. plass i et usedvanlig sterkt startfelt i Eliteklassen i Birkebeinerrennet lørdag 19. mars. Se resultatliste for menn Elite.

Mali Eidnes Bakken og Erik Løfald gikk Storlirennet fra Storlien til Meråker på søndag. Mali ble nr. 8 totalt i kvinneklassen (nr. 5 i junior) og Erik ble nr. 15 totalt i herreklassen (nr. 6 i junior). Link til resultatliste.

21. mars 2022 Les mer...

Bronsemedalje til Karstein Mauset

Karstein Mauset tok bronsemedalje i klassen M41-50 under veteran-NM i hopp ved Jordalen i Sør-Fron søndag 20. mars. Vi gratulerer! Se resultatliste her.

karstein_3rd.jpg

21. mars 2022 Les mer...

Gode resultater under Norgescuphelga på Steinkjer


Klassene 19/20 år i junior, U23 (NM) og senior avviklet Norgescup på Steinkjer skistadion fra fredag til søndag, med meget sterke enkeltresultater av våre løpere.
Vi må først og fremst nevne Gjermund Løfald som gjør karrierebeste så det holder og går inn til 3. plass på fredagens sprint! Veldig sterkt og fortjent, vi gratulerer! Ellers gikk Erik Løfald inn til 56. plass i M19/20 på sprinten.
gjermund_pall_steinkjer.jpg

Lørdag:
Mali Eidnes Bakken deltok ikke på fredagens sprint etter nylig Korona-sykdom, men tok det igjen med å bli nr. 8 av 93 i K19/20 på 10 km klassisk, beste sør-trønder og fjerde best i sin årsklasse. Dette er etter det vi vet også karrierebeste når det gjelder resultat!
Erik Løfald gikk et veldig sterkt løp og ble nr. 18 av 154 på 15 km klassisk i M19/20, fjerde beste sør-trønder.
Gjermund Løfald ble nr. 27 av 289 i menn senior (inkl. juniorene)

Søndag:
Det var litt skuffede Rindalsløpere etter søndagens fristilsløp, med Mali nr. 18, Erik nr. 41 og Gjermund nr. 55, men alt i alt ei meget bra helg på alle mulige måter!
Alle resultater fra helga på denne linken.
14. mars 2022 Les mer...
Startfeltet på Rindølrennet 2022

Engdahl og Mogstad vant Rindølrennet 2022

Jonas Petter Engdahl, Tydal IL gikk inn til en klar seier i Rindølrennet 2022, på tida 1:13:12. Gjermund Løfald kom inn som andremann og tok dermed også hjem vandrepokalen.

I dameklassen var Berit Mogstad, Strindheim IL, eneste deltaker og gikk i mål på tida 1:28:54. Hun fikk også med seg vandrepokalen til odel og eie.

Se hele resultatlisten nedenfor.

6. mars 2022 Les mer...

Klasser for både klassisk og fristil

Rindølrennet søndag 6. mars 2022

Rindølrennet arrangeres for 41. gang søndag 6. mars 2022. Rennet har start og mål ved Skogsletta like ved Fv65 på Rindalsskogen, og går i naturskjønne og meget snøsikre Furuhaugmarka i Rindal, med utsikt mot Trollheimen.

Vi oppfordrer trimmere og mosjonister til å støtte opp om et meget tradisjonsrikt arrangement og ta den fine runden oppå Furuhaugmarka på søndag. Man kan velge å gå korteste alternativ på 6 km, hele runden på ca. 18 km eller gjøres som konkurranseklassene; gå to runder oppå marka og få loggført ca. 30 km. Parkering, påmelding og start/mål ved Skogsletta, og trimklassen har start fra kl. 10:00.

Rindølrennet gis også muligheten for å hente inntil 4 poeng i Trimpoeng-konkurransen. Innsjekking kan gjøres ved Skihytta, Tiuråsen, Litjvatnet og i lysløypa ved Skogsletta. Antall tidligere deltagelser og stillingen i Rindølrennets vandrepokal kan man sjekke på denne siden

I konkurranseklassene som går 30 km har Rindølrennet klasser både for de som vil gå fristil og klassisk. Se også løypekart med løypeprofil. Klassisk fellesstart fra kl. 11:45 og fristil kl. 12:00. Forhåndspåmelding for konkurranseklassene gjøres fra terminlista. Trimklasse uten forhåndspåmelding.

 

Resultater Langrennscross 2022

Rindal IL arrangerte søndag Langrennscross på Igltjønna skistadion. Til tross for litt få påmeldte ble det et fint renn i solskinnet.

Se også Trollheimsporten fine artikkel om rennet.

Resultatlisten ser du under.

20. februar 2022 Les mer...

Rindal Langrennscross - startliste og praktisk info

Litt praktisk informasjon til langrennscross søndag 20. februar 2022:

Startliste: Link til startliste. Etteranmelding kan gjøres pr. e-post til ski@rindalil.no.

 

Løyper: Link til løypekart med elementbeskrivelser. Stort sett samme løype for alle, men fra 11 år og eldre tas et løypevalg som fører opp en bratt bakke og til et større hopp enn 8-10 år. 13+ går to runder.

 

Løypekjøring: Det er meldt en del snø, men vi håper løypa skal være ferdig til kl. 10.00 i morgen. Det er ikke kjørt spor.

 

Startnummer: Hentes ut enkeltvis i telt ved kiosken på stadion fra kl. 10:00. Det er manuell tidtaking denne gangen, så bruk av brikker er ikke nødvendig.

 

Testing av løypa: Testing av løypa mellom kl. 10.00 og 11.00. Etter første start kl. 11:00 er løypa stengt for testing/oppvarming.

 

WC/dusj: tilgang til 3 WC ved stadion. Ingen dusj.

 

Parkering: Ved skistadion så lenge det er plass. Forhåndsbetaling på kr. 100,- for parkering til VIPPS nr. 132307. Kvittering fremvises gjennom bilvindu til parkeringsvakt ved ankomst. Følg vaktens anvisning.

 

Etter ferdig løp: Enkel premieutdeling klassevis på stadion så fort siste løper er i mål. Utdeling av saft etter målgang.

 

Kiosk: Matsalg i kiosk på stadion, salg av kaffe, brus og litt å bite i.

 

Velkommen til Rindal Langrennscross 2022!

 

Skileik, poengrenn og skitreninger 2022

 

Skigruppa i Rindal IL arrangerer Rindal Sparebank Ski-cup. Ski-cupen arrangeres hver torsdag og består av skileik og poengrenn på Igltjønna Skistadion og på Skogsletta. Første arrangement er skileik ved Igltjønna skistadion torsdag 20. januar kl. 18.00. Alle deltakere i Rindal Sparebank Ski cup får premie! Vi deler ut saft til deltakerne på alle arrangementer, og det kan også bli noe godt å bite i.

Hovedformålet med Rindal Sparebank Ski-cup er at barna skal synes det er gøy og leke og renne seg på ski! Ski-cupen er skiavdelingen sitt bidrag til klubbens barneidrett, der allsidig lek vil kunne være positivt for utviklingen av barnas skimestring og kroppsbeherskelse.

18. januar 2022 Les mer...

Resultat Rindalsrennet

Offisiell resultatliste for Sparebank1 Cup Rindalsrennet 2021, som ble arrangert på Igltjønna skistadion 16. januar 2022. 

Denne er nå oppdatert med rangerte klasser for 11-12 år og et par øvrige korrigeringer. 

16. januar 2022 Les mer...

Velkommen til Rindal ILs Skitrim i 2022

254934117_2351476698328086_6328522685268582116_n.jpg

Denne vinteren lanserer Rindal IL i et samarbeid mellom Turstigruppa og Skiavdelinga en åpen og uhøytidelig konkurranse for å få flest mulig ut på ski. Mange kjenner sikkert til appen Trimpoeng fra Fjelltrimmen 2021. Den samme appen, kall det gjerne en digital trimbok, benyttes i denne konkurransen. Du må bare søke opp «Skitrimmen Rindal 2022» som ny konkurranse.

 

22. desember 2021 Les mer...

Info om Rindal Sparebank Ski-cup og skitreninger

ski.jpegRindal IL ski har opprettet egen informasjonsgruppe for Rindal Sparebank Ski-cup og skitreninger på Facebook.
Vi oppfordrer alle foresatte til å melde seg inn i gruppa for å motta informasjon om skigruppa sine aktiviteter.
NB! Husk å sjekke dine varslingsinnstilliger for gruppa. Vi anbefaler at du merker av for at du skal motta varsel på "Alle oppdateringer", dette for å sikre at du får med deg viktig informasjon som blir gitt.
I Rindal Sparebank Ski-cup inngår følgende arrangement:
- Skileik og Skicross
- Poengrenn og Rindalsmesterskap
Småtroll i løypa, tirsdager kl 18:00
Dette er et lekbasert breddetilbud for 2. klasse og eldre, og det er en egen gruppe for de yngste alderstrinna.

https://www.facebook.com/groups/950191725113081/

3. november 2021