Turrennklassen går 24 km, og trimklassene kan velge mellom 1, 5, 12 og 24 km.

Vi inviterer til Nordmarksløpet lørdag 23. mars 2024

Rindal IL inviterer til Nordmarksløpet lørdag 23. mars.

Løpet arrangeres i år for 39. gang, med start og innkomst ved Tørsåsløa i Tørsetmarka, Rindal. Løpet har både trim- og konkurranseklasse. Konkurranseklassen går to runder og totalt 24 km, og trimklassene kan velge mellom en løype på 5 km eller 12 km. For de aller yngste blir det kjørt opp ei løype på ca. 1 km.

Vi oppfordrer ung og gammel til å delta og få en flott skidag i Tørsetmarka!

Ta barna med på tur. Begge traseene er barnevennlige!

Trimklasse har start fra kl. 11:00, påmelding ved start.

Konkurranseklasse har start fra kl. 12:00.

Det kan bli mye folk, så parkering kan bli ei utfordring. Arrangøren oppfordrer derfor til samkjøring fra Torshall, eller hjemmefra.

Her finner du link til påmelding i konkurranseklassen.

Les mer...

Nordmarkløpet 2022 - AVLYST

Nordmarkløpet 2022 er avlyst! Arrangørene ved Tørsåsløa melder at snø og vind gjør at rennet dessverre ikke lar seg gjennomføre.

Avlysningen gjelder da også Tørsåslødagen som skulle vært arrangert samtidig.

2. april 2022 Les mer...
Nordmarkløpet N 189

utsatt til 2. april

Nordmarkløpet 2022

På grunn av mye overvann i løypa og dårlige værutsikter er Nordmarkløpet utsatt til lørdag 2. april 2022.

Løpet arrangeres i år for 38. gang, med start og innkomst ved Tørsåsløa i Tørsetmarka, Rindal. 3 løypealternativer: 26 km, 13 km og 6 km.

I tillegg vil det være skirenning og en kortere løype for barna, det arrangeres også tradisjonell Tørsåslødag samme dag. Denne inngår i Rindal Sparebank Ski-Cup, der alle barn kan sanke ett poeng i totalcupen.

Start konkurranseklasse kl. 12:00. Link til påmelding og mer informasjon

Trimklasse start fra kl. 10:00, påmelding ved start. Lurer du på hvor mange du har deltatt tidligere eller stillingen i vandrepokalen for konkurranseklassen: se her.

Les mer...
Nordmarkløpet N 237

Søndag 21. mars 2021

Nordmarkløpet 2021 - AVLYST

Nordmarkløpet 2021 er avlyst pga. gjeldende retningslinjer for arrangement.

Les mer...

Nordmarkløpet 2020

Nordmarkløpet, som var planlagt arrangert søndag 29. mars 2020, ble avlyst pga. Korona-pandemien.

startfelt_Nordmarkløpet_2019

Resultatliste Nordmarkløpet 2019

Et ufyselig vær med snø og vind gjorde sitt til at deltagelsen i årets Nordmarkløp ble noe redusert i forhold til hva som er vanlig. Det ble kjørt en runde på 10 km, og mens konkurranseløperne var ute på første runde ble det besluttet å ta målgang ved passering første runde. Forholdene var såpass ekstreme at det ble vanskelig å se løypa selv om sporet ble frisket opp med skuter før konkurranseløperne skulle gå.

Blant de som trosset været var årets Vasaloppvinner Tore Bjørseth Berdal, som gikk inn til seier i herreklassen, mens Synnøve Lysaker Heggem var raskest på kvinnesiden. Se hele resultatlisten.