Urettferdig tap på Orkanger

Mandag 1. september spilte jenter 12 år hjemmekamp mot Orkanger 2. Kamparena var Trollbanen.

Spillet som lillejentene viste i første omgang er kanskje noe av det beste de har gjort så langt i sesongen. De store sjansene kom på løpende bånd og bare ei veldig god keeperjente i Orkangermålet og uflaks gjorde at det sto bare 1-0 i målprotokollen etter først omgang. Kristin Nordlund sto for skåringen.

I andre omgang fortsatte jentene å produsere store sjanser, men også Orkanger var farlig frempå ved enkelte anledninger. Så går det som det av og til gjør når et lag presser på for å skåre. Det er isteden motstanderlaget som skårer. I løpet av kampens siste fem minutter skårer Orkanger to mål og vinner med det kampen 2-1.

Dette er et resultat som langt ifra er i samsvar med spillets gang. Fortsetter vi å produsere sjanser som i denne kampen vil vi vinne mange kamper fremover.

Disse var med: Maren Rønning, Maren Høgholt, Kristin Nordlund, Anna Fivelstad, Mathea Møller, Jorun Evjen, Marie Gjerstad, Arnhild Myklegard og Annabel Gåsvand.