G13 på bytur

Søndag 21. september tilbrakte vi hele dagen i Trondheim, men kamp mot Vestbyen 2, pizza, brus og premieutdeling for sesongen på Peppes før vi avrundet det hele med kamp på Lerkendal hvor vi så RBK spille Ham-Kam i senk.
23. september 2008 Les mer...

Mot sesongslutt for G13

Årets sesong går mot slutten for G13, og vi har hatt et hektisk kampprogram de siste 10 dagene. Etter å ha startet høstsesongen med to seire og en uavgjort gikk vi på på to strake bortetap mot motstandere som er bedre plasser på tabellen enn oss.

Torsdag 11. september, forøvrig litt av den dag å ha fotballkamp på når en tenker 7 år tilbake i tid, møtte vi Jonsvatnet på årets første gruskamp. Vi behersket ikke grus og lå under 3-0 etter 10 minutter. I andre omgang holdt vi omtrent til uavgjort, men måtte bokføre et tap på 7-2.

Søndag 14. september var vi i Soknedal, vi slet litt i starten på denne kampen også på en smal og trang bane. Resultatet ble tap 8-5, men en grei kamp av Rindal.
20. september 2008

Seier og uavgjort på hjemmebane

G13 har hatt to hjemmekamper i det siste. Torsdag (28/8) kom Melhus 2 på besøk på Rinnvollen i øsende regnvær og på søndag (31/8) fikk vi besøk av Nidelv 2 i flott sensommervær. Begge kampene ble svært spennende.

Mot Melhus var det svært jevnt hele tiden, og vi ledet 3-2 til pause.
9. september 2008 Les mer...

Enkel seier i Hommelvik

G13 startet høstsesongen med bortekamp mot Hommelvik onsdag 20 .august.

Litt spenning er det bestandig når en skal til by'n og lenger enn det, men det viste seg at vi hadde god kontroll på Hommelvik 2 fra første avspark. Vi ledet 5-0 etter første omgang, og vi endte på 11-0 til slutt etter å ha tatt mål jevnt og trutt gjennom hele kampen. 3 poeng som er gode å ha med seg inn i høstsesongen.

Jostein fikk 4 mål, Tølløv 3, Lars Ole, Bjørnar, Emil og Brage 1 hver.
26. august 2008

Mange mål for G13

G13 laget møtte to Trondheimslag forrige uke. To kamper som til sammen inneholdt hele 29 scoringer!

Onsdag var det kamp mot Sjetne 2 på Skogsletta, mens søndag bars det til Trondheim for å møte Nardo 2.
11. juni 2008 Les mer...

Uavgjort mot Nationalkameratene

G13 laget møtte Nationalkameratene på Rinnvollen torsdag kveld.
Rindal Fotball var best i første omgang og ledet 2-1 til pause etter 2 mål av Brage.
20. mai 2008 Les mer...

Knepent bortetap på Støren

G13 laget tapte knepent 5-4 mot Støren på bortebane mandag kveld.

Det var en kamp som RF burde ha vunnet, men denne gangen var ikke marginene på vår side. Bl.a. hadde vi tre skudd i stanga i 2. omgang.

Målscorere denne gangen var Jon Arne med 2, Jostein og Lars Ole med hver sitt.
Vi får muligheten til å revansjere oss allerede torsdag 22. mai i hjemmekampen mot Nationalkameratene.

20. mai 2008

Seier på Rinnvollen for G13

Gutter 13 var først ut med å spille kamp på hjemmebane i år. Kampen gikk på Rinnvollen, hvor de fikk besøk av Utleira. Hjemmelaget vant hele 6-1 til slutt.

Laget spilte også kamp den 20. april, borte mot Stjørdals-Blink 2. Her ble det poengdeling med 3-3.