Resultater for G12 sesongen 2008

Her finner du resultatene fra begge G12-lagene sine kamper sesongen 2008.
19. oktober 2008 Les mer...

Ørland-cupen 2008

Helga 15. - 17. august deltok tre av våre lag på Ørland sparebank-cup. Det var G12, G16 og J16.
27. august 2008 Les mer...
g12orland2008011

Bilder fra Ørlandcup 2008 G12

Bilder fra Ørlandcup 2008 15. - 17.08.2008 G12.
17. august 2008 Les mer...

Årsbeste mot Orkdal 3

Tirsdag kveld presterte G12-2 årsbeste da Orkdal 3 ble slått på Trollbanen.

Spillerne gledet publikum, og ikke minst trenerne med mange flotte angrep og enkeltprestasjoner. Spillerne jobber for hverandre både i angrep og forsvar, og motstanderne ble utspilt i store deler av kampen.

Til slutt stod det 9-0, etter scoringer av Vebjørn (3), Ole Ivar (1) og Anders N.L. (5).
27. mai 2008
Orkdal - Rindal 2

Ny storseier til Rindal 2

G12-2 var på besøk til Orkdal i kveld. Der møtte de Orkdal 2 på en noe humpete og ujevn bane på Follo.

Guttene var innstilt på å revansjere seg etter at det ble tap forrige helg, og innsatsen var deretter.
Orkdal ble kjempet i senk, og det ble til slutt en solid 10-2 seier.

Målscorere ble Vebjørn (3), Anders NL (6) og Ole Ivar (1).
19. mai 2008 Les mer...

Dobbelttap mot Orkdal

G12 - 1 møtte Orkdal 2 til kamp på Rinnvollen 2. pinsedag.
Hjemmelaget spilte godt og kunne gå til pause med 4-1 ledelse. I andre omgang raknet det litt, og det var tilslutt Orkdal 2 som trakk det lengste strået og seiret 5-4. Geir Magne scoret alle 4 målene.

Orkdal var motstander for G12-2. Dette ble også en meget tett og jevn kamp, hvor hjemmelaget kunne gå til pause med 3-2 ledelse. Ledelsen holdt ikke helt inn, og også i denne kampen ble det seier 5-4 til bortelaget. Også i denne kampen ble det bare en målscorer. Anders NL scoret her alle målene.
12. mai 2008

G12 på Orkdals-tur

G12 gjestet Orkdal med 2 lag tirsdag kveld.

G12 - 1 møtte Orkdal på Follo. Det ble en jevn kamp der det stod 1-1 ved pause. Våre gutter klarte til slutt å hale i land en 5-3 seier.
Målscorere var Geir Magne (2), Steffen (1), Håkon (2).

G12 - 2 spilte mot Orkanger i Idrettsparken. Banen var ganske ujevn, men det var ikke bare den som var årsak til at guttene ikke fikk spillet til å flyte. Ved pause stod det 4-1 til vertene.
2. omgang startet på en helt annen måte med stor innsats og vilje til å vinne. Orkanger ble kjempet i senk, og til slutt stod det 8-5 til våre, etter scoringer av Anders R (1), Jostein (1), Anders NL (4) og Vebjørn (2).
9. mai 2008

Dobbeltseier på Rinnvollen

Begge G12-lagene våre hadde seriestart på Rinnvollen mandag kveld.

Rindal 1 spilte mot Orkanger. Her ble det seier til Rindal Fotball, med 3-2.
Målscorere var Håkon (1) og Geir Magne (2).

Rindal 2 spilte mot Nor/Meldal, og her ble det storseier til gangs! 27-0 sto det til slutt, til tross for at meldalingene spilte store deler av kampen med en spiller mer.
Målscorere her ble Anders R (1), Anders NL (11), Jostein (2), Martin (4), Ole Ivar (4), Vebjørn (5).