Mange mål for G13

G13 laget møtte to Trondheimslag forrige uke. To kamper som til sammen inneholdt hele 29 scoringer!

Onsdag var det kamp mot Sjetne 2 på Skogsletta, mens søndag bars det til Trondheim for å møte Nardo 2.

Onsdag 4. juni tok vi imot Sjetne 2 på Skogsletta. 1. omgang var forholdsvis jevn og til pause stod det 3-1 til Rindal. I andre omgang tok vi over mer og mer av spillet, og det virket som om vi behersket varmen bedre en gjestene fra Trondheim, og til slutt ble det hele 13-2 til Rindal.

Målene ble tatt av Jon Arne (4), Joakim (3), Jostein (3) og Emil (3).

Søndag 8. juni var Rindal på Trondheimstur for å møte Nardo 2. De ligger helt i teten på tabellen, og har hatt store seirer så langt i år. I tillegg har de et 1. lag med 11-fotball som leder serien, og de benytter delvis spillere herfra. Så vi var forberedt på hard motstand.

Kampen gikk svært godt for vår del nesten hele 1. omgang, og vi ledet 2-0 til det gjensto 7 minutter av omgangen. Det glapp litt på slutten, og Nardo fikk noen raske kontringer på en liten og rask kunstgrasbane, og de gikk til pause med ledelse 4-3. Lars Ole, Tølløv og Joakim tok våre mål i 1. omgang.

I andre omgang dominerte Nardo, og de drog sakte og sikkert fra og kampen endte til slutt 10-4. Joakim tok ett mål til i 2. omgang

Alt i alt en godt gjennomført kamp av Rindal mot ett av topplaga i serien, selv om det tærte på kreftene mot slutten for de fleste.