Seier og uavgjort på hjemmebane

G13 har hatt to hjemmekamper i det siste. Torsdag (28/8) kom Melhus 2 på besøk på Rinnvollen i øsende regnvær og på søndag (31/8) fikk vi besøk av Nidelv 2 i flott sensommervær. Begge kampene ble svært spennende.

Mot Melhus var det svært jevnt hele tiden, og vi ledet 3-2 til pause.
Det første kvarteret av andreomgangen dominerte vi og leda 6-2, med Melhus reduserte til 6-4 og 7-6 da det gjensto 5 minutter. Melhus presset fremdeles hardt, men blottla seg i forsvar og vi fikk inn noen raske kontringer og tok 3 mål på de siste 3 minuttene. Vi dro derfor i land en 10-6 seier.
Jostein var giftig foran mål og tok 6. mens Vegard, Lars Ole, Lars Espen og Joakim tok ett hver.

Nidelv 2 låg likt med oss på tabellen og det var viktig å få med seg poeng her også. Vi fikk en god start på kampen og ledet 4-0 etter 15 minutter, etter et ekte hat-trik av Lars Ole og ett mål av Lars Espen. Så sovnet vi litt, og Nidelv redusert 3 ganger på 4 minutter, og det var igjen spenning i kampen. Joakim økte til 5-3 etter 15 min i andre omgang, og vi hadde bra grep på kampen før Nidelv la inn sluttspurten og fikk inn to mål mot slutten. Etter spill og sjanser var nok uavgjort 5-5 et greit resultat.

Vi har hatt en god åpning på høstsesongen med 7 poeng på 3 kamper, og ligger ca midt på tabellen. Neste kamp er mot Jonsvatnet, og da får vi prøve oss på så vidt uvant underlag som grus.