Søndag 21. september tilbrakte vi hele dagen i Trondheim, men kamp mot Vestbyen 2, pizza, brus og premieutdeling for sesongen på Peppes før vi avrundet det hele med kamp på Lerkendal hvor vi så RBK spille Ham-Kam i senk.
Venter på pizza og brus!
g1321092008001
Prikken-konkurranse utenfor Lerkendal før kampen
RBK mot Ham-Kam (4-0)
I kampen mot Vestbyen fulgte vi hjemmelaget i hele 1. omgang og det stod 3-3 etter at vi reduserte for hver gang de scora. Etter 10 minutter av 2. omgang tok vi 5 mål og hadde en betryggende 8-3 ledelse før Vestbyen sakte men sikkert tok igjen forspranget og skapte spenning i kampen. Kampen stor og vippet på 8-7 til oss før vi fikk inn de siste befriende målet slik at vi vant 9-7 og fikk med oss tre poeng hjem.

Støtteapparatet vil takke for denne sesongen og oppfordrer alle til å komme på Rinnvollen førstkommende søndag kl. 13.00 for å se sesongens siste kamp mot Rennebu. Så langt er vi ubeseiret på hjemmebane, så vi får satse alt på å holde den statistikken!