Seier med nykomponert lag

Mandag 5.mai sesongdebuterte jenter 12 år. Laget er sammensatt av 11 og 12 åringer og er akkurat påmeldt i seriesammenheng. På grunn av sein påmelding var dette tredje runde for de andre lagene i avdelingen.

Kampen ble spilt på Orkanger gras og motstander var Orkanger 2. Før kampen var vi alle litt smånervøs på grunn av nykomponert lag og bortebane, men dette var helt unødvendig.
Jentene storspilte med fint angrepsspill og full kontroll bakover på banen. Ved pause sto det 2-0 til Rindal etter skåringer av Anna Fivelstad og Annabel Gåsvand.

Andre omgang forløp som første, men denne omgangen ville ikke ballen i mål. Rindal FK hadde flere sjanser som nesten resulterte i mål og Orkanger hadde et skudd i overliggeren som sin største sjanse. En lagseier og veldig bra innsats av alle sammen.