God laginnsats mot Lensvik

Mandag 26.mai kunne endelig jenter 12 år spille sin andre kamp for sesongen. KIL/Hemne-kampen ble utsatt og Orkdal møtte ikke til forrige hjemmekamp. Motstander denne kvelden var Lensvik og arena var Rinnvollen.

Første omgang var jevnspilt med sjanser til begge lag. Lensvik fikk ballen i nettmaskene først, men ikke lenge etterpå løp Anna Fivelstad igjennom forsvaret til Lensvik og satte ballen sikkert i mål. Like før pause skårte Lensvik enda et mål og kunne med det gå til pause med ledelsen 2-1.
Tidlig i andre omgang viste Anna nok en gang fin målteft ved å skåre sitt andre mål for dagen. Spillet fortsatte å bølge frem og tilbake resten av kampen, men det var Lensvik som skårte målene.

Selv om sluttresultatet ble 4-2 til Lensvik, var det en meget god laginnsats av Rindal FK. Lensvik stilte med et lag bestående bare av 12 åringer, mens vi har lik blanding av 11- og 12 åringer på vårt lag.

Disse var med denne kvelden: Maren Rønning, Maren Høgholt, Mathea Møller, Kari Stokke, Jorun Evjen, Anna Fivelstad, Annabel Gåsvand, Hanna Folden, Kristin Norlund og Marie Gjerstad.