Endelig 3 poeng for A-laget

Søndag var det Hitra som var motstander for a-laget. Kampen gikk på en fin Dolmøy stadion. Sol og mye publikum gjorde at det ble en fin ramme rundt kampen!
Oppstilling før start!
Målscorer Yngve Bakken i hyggelig passiar med dommer Ole Boine
Utspill fra keeper Rune Jonli
Kaptein Vegard Karlstrøm
F.v Magnus Aspli, Lars Ole Heggem og Vidar Grøset, de to siste med hver sin scoring i dag.
En fornøyd gjeng etter seieren!!
Selv om det ikke var noen stor kamp spillemessig, hadde Rindal egentlig god kontroll på kampen, og var hakket vassere enn hjemmelaget.
Når det er spilt ca 20 minutter av første omgang får Hitra straffespark. En svak straffe, som de setter utenfor.

Bare et par minutter senere er det Rindal som får frispark på rundt 18 meter. Mens Hitra-keeperen er opptatt med å stille mur, setter Lars Ole Heggem ballen enkelt i det tomme buret. En frekk scoring!

Vidar Grøset satte inn 2-0 til Rindal, etter en corner noen minutter før pause.

Etter pause kom Hitra mer med i kampen, men et skudd i tverrliggeren var det nærmeste de kom scoring i denne kampen. Yngve Bakken fastsatte sluttresultatet til 3-0 for Rindal i motsatt ende av banen. Dette var et skudd fra helt nede ved cornerflagget, som gikk rett i mål!

Endelig kom en etterlengtet 3-poenger for a-laget. Det er ennå mye å gå på spillemessig, men innsatsen er bra og i dag klarer vi endelig å omsette sjansene i mål.