Vidar Grøset

Storseier i Hemne!

Torsdag kveld var det KIL/Hemne som var motstander for a-laget. Kampen ble spilt på kunstgress på Kyrksæterøra i flomlys.
Fra første spark på ballen er det Rindal Fotball som spiller ball og skaper kampens første sjanser. Likevel er det KIL/Hemne som får kampens første mål. En corner som går direkte i mål.

Etter dette er det Rindal som har både spill og sjanser resten av omgangen. Rindal triller ball og hjemmelaget er til tider rundspilt på eget gress. Yngve Bakken sørger for utligning. Etter vel halvtimen varter Rindal opp med fin og effektiv fotball. Vi scorer 3 mål på under fem minutter. Det er det Vidar Grøset (bildet), Yngve Bakken og Stein Gunnar Rønningsbakk som sørger for.
KIL/Hemne reduserer til 2-4 rett før pause.

Også i andre omgang er det Rindal som er det klart beste laget, og fortsetter med å skape både sjanser og scoringer.
Vidar Grøset, Jo Bjørnar Fiske og Morten Møller sørger for at det blir hele 7 scoringer for Rindal i denne kampen. KIL/Hemne får også en redusering til, og dermed ender kampen fullt fortjent med seier 7-3.

En kamp vi har fullstendig kontroll på. Vi viser i denne kampen at vi kan spille ball! Vi kjører den ene overgangen etter den andre hvor ballen går med få toutch i lengderetningen, samtidig som vi følger opp med mye folk. Dette, sammen med topp innsats fra samtlige, gjør dette til en av våre sterkeste kamper i år, selv om motstanden ikke var den beste.