Søndag var seniorene i Lensvik. I hjemmekampen tidligere i sommer gikk Rindal på ett forsmedelig tap mot Lensvik. Dette skulle revansjeres nå!
senior21092008004
senior21092008005
senior21092008006
senior21092008007
Og det var aldri noen tvil om at Rindal var klart best i denne kampen. Fra første spark på ballen var det gjestene som kontrollerte kampen, og skapte den ene store sjansen etter den andre.

Det var spilt i ca 13 minutter når Rindal går opp i ledelsen. En litt merkelig scoring. Yngve blir felt innenfor 16-meteren på tur igjennom og dommeren blåser straffe, men ombestemmer seg i det han ser at Bjørnar Nerland setter ballen i mål, og godkjenner målet. 1-0 til Rindal, til tross for sterke protester fra hjemmelaget.

Yngve Bakken (bildet) sørger for 2-0 før pause etter å heade inn et langt innlegg nesten fra død vinkel, i en fin bue over keeperen.

Også etter pause er det Rindal som har det aller meste av spillet. Men til tross for at vi lager et titalls forholdsvis store sjanser, får vi bare ett mål i andre omgang. Det er det Vidar Grøset som setter inn fra kloss hold, etter å ha driblet vekk Lensvik-forsvaret.
Det siste kvarteret lar vi Lensvik få komme litt inn i kampen, og de får et trøstemål mot slutten, og kampen ender dermed 1 - 3.

En god kamp av Rindal der vi har fullstendig kontroll på et svakt Lensvik-lag, selv om tempoet er noe lavt gjennom hele kampen. Positivt at vi skaper så mange sjanser, men vi har mye å gå på når det gjelder uttelling.