Poengdeling mot Skaun

Tirsdag kveld var Skaun motstander for a-laget på Rinnvollen. Etter tap 3-0 mot Skaun på bortebane i vår, skulle det revansjeres i kveld.
Gjestene åpnet kampen best, og presset hjemmelaget langt ned på egen banehalvdel det første kvarteret. Rindal tok mer over utover i kampen, og var klart best de siste 20 minuttene før hvilen. Likevel var det ingen av lagene som klarte å score i 1. omgang.

Tidlig i andre omgang får Rindal frispark fra knappe 20 meter. Mens bortelagets keeper er opptatt med å stille opp mur, triller Vegard Karlstrøm ballen enkelt i det tomme buret til 1-0. En frekk scoring!
Dessverre skulle det ikke ta mange minuttene før Skaun utlignet til 1-1.

Midtveis i omgangen er det igjen Rindal som er frampå. Målet kommer ett godt skudd fra Fredric, som keeperen gir retur på. I et forsøk på å klarere roter Skaun ballen i eget mål. 2-1 til Rindal. Fem minutter senere kommer hjemmelaget på en flott kontring. Ballen går på en-toutch og havner til slutt hos Fredric Talgø som triller ballen enkelt i mål til ledelse 3-1.

Hjemmelaget så da ut til å ha full kontroll på kampen, men etter scoringen slutter Rindal og spille ball, og Skaun får komme inn i kampen igjen. Med to raske scoringer mot slutten av omgangen til gjestene blir det poengdeling og 3-3.

Dette var en kamp der Rindal hadde overtaket i store deler av kampen, og når vi i tillegg leder 3-1, så burde alle poengene blitt igjen på Rinnvollen i kveld. Det vil seg liksom ikke helt for tida.
Neste kamp er borte mot Frøya førstkommende søndag.