Poengdeling mot Orkla 3

Årets siste seniorkamp gikk på Fannremsmoen mot Orkla 3, lørdag 27. september.

Det startet på verst tenkelige måte, med mål i mot allerede etter to minutter. Etter dette ble det en jevn kamp og Rindal utlignet til 1-1 ved Bjørnar Nerland. Orkla får nok en gang gå opp i ledelsen, men Brynjar Lo sørger for at det står 2-2 til pause.
Også i andre omgang er det hjemmelaget som scorer først, men nok en gang reduserer Rindal. Bjørnar Nerland med sin andre scoring for dagen. Orkla setter inn sitt 4. mål for dagen, og det ser ut til å gå mot tap for Rindal. Men Rindal kjemper til siste slutt og Vegard Karlstrøm setter inn utligninga for Rindal på overtid.

Dermed ender det 4-4. En jevnspilt kamp, men vi bør unngå å slippe inn så enkle mål. En ok avslutning på sesongen.

Med våre 31 poeng endte vi dermed på en 4.plass til slutt. Vant serien gjorde Frøya 2 med 41 poeng, foran Hitra med 39. Hvem av disse lagene som rykker opp avhenger av om Frøyas 1.lag rykker opp til 3. div. Dette er ikke avgjort enda. På bunnen av tabellen finner vi Lensvik.

Toppscorer for Rindal Fotball i år ble Yngve Bakken (12 mål) foran Vidar Grøset og Bjørnar Nerland (9 mål hver).