Ny 3-poenger mot Meldal 2

Tirsdag kveld var det duket for lokaloppgjør mot Meldal 2 på Skogsletta. Dette var første kamp i høstsesongen. I vårkampen ble det 3-3 mellom lagene.
Det er Rindal som er mest på hugget fra start. Selv med et lite overtak til Rindal, hvor vi til tider presser Meldal ganske hardt, blir det målløst den første halvtimen.
Ca 30 minutter er spilt når Stein Gunnar Rønningsbakk fyrer av et skudd fra 25 meter. Ballen går straka vegen i krysset til 1-0. Vakkert!

Ti minutter senere er det Meldalingene som vinner ballen på vår halvdel, og lobber ballen i mål.
Det er likevel fullt fortjent når Rindal går opp i ledelsen igjen like før pause. Det er Harald Røen som kjemper til seg ballen langt inne på Meldals banehalvdel og legger inn til Yngve Bakken, som putter ballen enkelt i åpent mål til 2-1.

Også i andre omgang er det hjemmelaget som kjører kampen. Harald kommer nok en gang ned til linja og legger ut til Yngve som putter sitt andre for dagen og sender Rindal opp til 3-1.
Kvarteret før slutt får hjemmelaget frispark fra ca 20 meter. Lars Ole Heggem knaller ballen utakbart i mål. Nok en vakker scoring!

Dermed blir det 4-1 i dag. En meget god kamp i dag av hele laget!! Vi spiller ball, og viser fram mye god fotball i dag! Det må også nevnes at vi avslutter kampen med hele 6 juniorer på banen, noe som lover svært godt for framtida.

Med dagens seier tar vi ferie bare tre poeng bak serieleder Svorkmo.