Bjørnar Nerland

Seier mot serieleder Svorkmo

Tirsdag kveld var det klart for kamp mot Svorkmo/NOI på Svorkmo gras. Svorkmo leder serien, og det var forventet tøff motstand.
Likevel er det Rindal som åpner kampen best, og som presser hjemmelaget bakover. Utover i omgangen jevner det seg ut, og kampen står og vipper.

Fem minutter før pause er det Rindal som kommer på en flott kontring. Ballen legges til slutt ut til Vidar Grøset, som setter den i lengste hjørnet til 1-0. Noe som også blir pauseresultatet.

I andre omgang er det hjemmelaget som tar over mer og mer, og presser på for utligning. Midtveis i omgangen er det likevel Rindal som kommer på nok et fint angrep, og ballen havner til slutt til Bjørnar Nerland (bildet) som putter på til 2-0 for gjestene.

Etter dette er det Svorkmo som kjører på og presser Rindal langt tilbake på banen. Utligningen kommer kvarteret før slutt. Hjemmelaget fortsetter presset, men Rindal forsvarer seg godt og kan gå av banen med sin tredje strake seier.
2-1 og 3 viktige poeng altså! En enorm innsats i dag gjør at vi kan ta med oss poeng fra Svorkmo.

Nå venter 4 hjemmekamper på rad for Rindal FK før ferien. Først ut er Lensvik, førstkommende tirsdag på Rinnvollen. Deretter Orkla 3, Mausund og Meldal 2.