Seier 7 - 0 mot Mausund

Lørdag var det Mausund som var på besøk på Rinnvollen. Rindal var store favoritter mot et Mausund-lag som fortsatt står med 0 poeng i årets serie.
Og Rindal tok kommandoen fra start. Mausund hadde i realiteten aldri noen sjanse, og Rindal kunne gå til pause med 4-0.
Også i andre omgang var det enveiskjøring, og Rindal puttet på 3 mål også i andre omgang. Dermed ble det en fullt fortjent 7-0-seier.

Målscorere i dag var Jo Bjørnar Fiske (2), Vidar Grøset (2), Bjørnar Nerland (2) og Morten Møller.

Selv om vi vinner med store siffer i dag, hadde det fort kunne vært tosifret om vi hadde fortsatt å spille ball hele kampen. Etter 5-0, begynner vi å gjøre ting på egen hånd, i stedet for å spille ball.