Stortap borte mot Mausund

Lørdag 9. august var første kamp etter ferien for herrelaget. Mausund på bortebane var utgangspunktet. Seier 7-0 i vår-kampen, og et Mausund-lag med 0 poeng etter halvspilt serie, skulle være lett match på papiret.
Slik gikk det ikke!

Allerede fra start er det hjemmelaget som er best og som presser Rindal bakover på banen. Likevel er det Yngve Bakken som scorer kampens første mål. Oppskriftsmessig 1-0. Etter dette er det Mausund som kjører kampen, og vi får to mål i mot før pause.

Heller ikke etter sidebytte fungerer det for Rindal, og Mausund går opp i både 3-1 og 4-1. Rindal tar over spillet utover i omgangen, og Bjørnar Nerland reduserer til 2-4.
Men hjemmelaget gir seg ikke, og får enkelt lage både 2-5 og 2-6 før Harald Røen fastsetter sluttresultatet til 3-6.

En kamp der vi prestere langt under pari. Selv om vi har et redusert lag, med mange forfall før kampen, skal vi prestere langt bedre enn dette. Vi må trekke fram Harald som jobber og sliter gjennom hele kampen, men får dessverre lite hjelp fra resten av laget i dag.

Vi satser på å komme sterkt tilbake mot Skaun, som gjester Rinnvollen tirsdag 19. august!