Sliteseier mot Orkla 3

Etter et forsmedelig tap mot Lensvik forrige uke, var det et heltent Rindal-lag som gikk på banen for å slå Orkla 3 tirsdag kveld. Kampen gikk på Rinnvollen i et surt sommervær(?).
Kun to minutter er spilt når Yngve Bakken setter ballen forbi Orkla-keeperen til 1-0, etter innlegg fra Stein Gunnar. Et fint angrep!

Til tross for at det er Rindal som spiller best fotball, er det Orkla som får utligne midtveis i omgangen, og dermed 1-1 til pause.

I andre omgang er det gjestene som går opp i ledelsen tidlig i omgangen.
Ca 20 minutter er spilt når Yngve Bakken blir felt innenfor 16 meteren, og Rindal får straffe. Morten Jonli setter den sikkert til side for keeperen, til 2-2.

Ti minutter senere er det Rindal som er frampå igjen. Jo Bjørnar Fiske scorer hjemmelagets tredje mål denne kvelden. Dette er nok til å slå Fannremsbyggen 3-2.

Det ble en jevnspilt kamp, men det var likevel fortjent at Rindal vant. Hjemmelaget var noen hakk vassere gjennom hele kampen.
Også gledelig at Ronny Eide er tilbake etter vel et år med skadeavbrekk.