Øverst fra venstre: Jarl Oscar Mykkelgård, Jørgen Halgunset, Sindre Killingberg, Aksel Norli, Jonas Nergård Tørset, Gjermund Tiset, Kristian Glåmen
Foran f.v.: Jonatan Skarsvåg, Romund Blakstad, Tølløv Heggem, Andreas Bævre, Jonas Rognskog, Hans Ole Røen Halle
Liggende: Amund Bakken å Lars Olav Kirkholt.

Resultater for G14 sesongen 2011

Her finner du resultatene fra G14 sine kamper sesongen 2011.
Les mer...

Solid seier på Frøya

14/9 tok vi turen helt til Frøya. Gutta boys reiste med minibuss, mens trenere og oppmann ble degradert til personbil. Ved ankomst Frøya var det som vanlig regn og stri vind. Allerede fra avspark er vi det beste laget, men sliter litt med å komme til de helt store målsjansene. Fra det 16. Spilleminutt tar kampen helt av, stillinga går fra 0-0, til 2-7 på tjue minutter.

Alle våre mål kommer etter gode prestasjoner, enten gode enkeltmannsprestasjoner, eller flotte gjennomløp/gjennomspill. Jarl Oscar står alene for fire av målene, Aksel for to, Jonas NT setter inn det siste.
15. september 2011 Les mer...

Stortap mot Orkla

Onsdag 7/9 tok vi imot Orkla på Rinnvollen. Kampen starter på vanlig vis for vår del, 0-1 etter få minutter. Orkla går også opp i 2-0 like etter. Etter dette kommer vi mer inn i kampen. Jonas NT og Hans Ole tar tak på midtbanen. Dermed sitter også spillet bedre, og vi kommer oss til flere sjanser. Etter 28 minutter får vi også belønning. Hans Ole slår inn en god corner, der brøyter Jonathan seg vei og stanger inn reduseringa. Meget gledelig både med scoring etter corner, og med Jonathans første scoring for året.

Etter pause holder vi Orkla i ti minutter, før det rakner helt for oss. I løpet av 8 minutter setter bortelaget inn fire scoringer, samt brenner flere gode muligheter. Alt i alt en fortjent seier til ett godt lag fra Orkla.
7. september 2011 Les mer...

Tap mot Skaun

På torsdag spilte vi kamp mot Skaun. Ett lag vi tapte 9-0 mot i serieåpningen i vår, men ett lag vi slo i 3 kamper på cup i helga. Derfor hadde vi som vanlig god tro på seier før avspark. Dessverre fikk vi den verst tenkelige åpning, etter 32 sekunder satte Skaun sitt første mål bak Lars Olav.

Kampen bølger frem å tilbake gjennom store deler av kampen, men med Skaun som det beste, og farligste laget. Spesielt en av deres spillere skaper gang på gang problemer for oss. Stillinga til pause er 1-3 for bortelaget. Vårt mål kommer etter en bra gjenvinning høyt i banen, Jarl Oscar løper gjennom, og setter ballen sikkert til siden for keeper.
28. juni 2011 Les mer...
Laget med pokal og premier

Solid innsats i Skaun-Cup

Rindal Fotball G14 var denne helga på Skaun Cup. Målsetninga før avreise var klar fra trenernes side, nemlig finale. Turnering bestod av fire lag fra arrangørklubben, Krokstadøra G13, Lensvik G13, Orkanger, og oss.
Kampstart for vår første kamp var såpass tidlig som 0900, mot Skaun 3. Noe som skulle vise seg å bli uproblematisk for guttene, sluttresultatet ble til slutt 7-2. Ofte blir en god åpningskamp etterfulgt av en litt dårligere kamp, en trend vi også hiver oss på. Selv om vi vinner 3-0 mot Skaun 1, har vi fremdeles mye og gå på fremover på banen. Dette blir vi enige om å ta tak i før siste kamp i gruppespillet, selv om vi allerede har sikret avansementet. Guttene valser over Krokstadøra, og vinner 6-1. Dermed drar vi hjem med 3 strake seire og en semifinalebillett i lomma.
23. juni 2011 Les mer...

Knepent tap i høstsesongens første kamp

Torsdag 18/8 satte vi kursen mot Orkanger for å spille frøste kamp i høstsesongen. Motstander her var Orkla 2, ett lag som vi tapte 6-1 hjemme mot i høst. Før kampen hadde vi god tro på at guttene skulle fortsette den gode trenden fra de siste vårkampene. Noe som absolutt skulle bli innfridd.

Kampen startet med ett lite overtak for hjemmelaget. De får en del dødballer, uten å skape de helt store sjansene. Etter ti minutter har kampen jevnet seg ut, og vi begynner endelig og komme i gang med vårt pasningsspill. Heller ikke vi klarer å skape all verdens med farligheter, men tar mer og mer over styringa. Når cirka tjue minutter er spilt får nok en gang Orkla corner, denne blir i første omgang klarert, men bare ut til en orkdaling som står på 16-metern og klinker ballen i mål. Men guttene gir ikke opp, og tar tilbake initiativet i kampen. Men går dessverre til pause med 1-0 for hjemmelaget.
22. juni 2011 Les mer...

Seier i vårens siste kamp

På søndag møtte vi Orkanger 2 til kamp i Idrettsparken. Vi slipper rutinemessig nok inn ett mål etter tre minutter også denne gangen, en litt dårlig uvane vi har.

Etter dette er kampen veldig jevnspilt, begge lag sliter med å komme til store sjanser. Orkanger står veldig høyt med laget, har både stort mellom-, og bakrom der vi får gode betingelser for å spille oss gjennom. Og etter 21 minutter får Jarl Oscar en perfekt pasning fra Aksel, parkerer forsvaret og setter ballen sikkert til side for keeper. Fem minutter senere scorer hjemmelaget på en retur etter corner. Denne stillinga holder seg til pause, selv om vi har noen gode muligheter før dommeren blåser av.
Rindal - Klæbu

God kamp mot serielederen

Onsdag 15/6 kom den suverene serieleder Klæbu på besøk til Skogsletta. Klæbu hadde før dagens oppgjør 7 seire av 7 mulige. Og vi stod ovenfor en meget tøff oppgave.

Bortelaget går ut og tar kommandoen fra start, spiller seg frem til flere store sjanser tidlig i kampen. Og etter 15 minutter er stillinga 0-2. Men gradvis kommer vi oss mer inn kampen, forsvaret holder Klæbu på avstand, midtbanen vinner alt som er av dueller, spissene jager hver bidige ball, og bakerst tar Lars Olav alt som kommer. Etter 25 minutter blir Jarl Oscar tacklet på tur gjennom, og vi får frispark fra 17 meter. Keeper må gi retur på det gode skuddet fra Jarl Oscar, der står Aksel og får kranglet inn returen. Opphentinga har startet.
18. juni 2011 Les mer...

Hitratur og hjemmekamp mot Orkla 2

Vi har de siste dagene spilt to nye kamper. I den første kampen møtte vi et meget godt Hitralag. Her fikk vi en stri tørn og tapte til slutt 13-0. Etter at Hitra ledet 5-0 til pause. Denne gangen må vi bare erkjenne at vi tapte mot ett mye bedre lag. Ble både tatt på fysikk og rundspilt teknisk.

Følgende spilte: Lars Olav, Gjermund, Lars, Jonathan, Fredrik, Jonas NT, Tølløv, Jarl Oscar, Jonas, Hans Ole, Andreas, Ottar, Kristian og David.

Torsdag 9/6 hadde vi Orkla 2 på besøk. Før kampen ble vi enige om å revansjere kampen i helga. Duellene må vinnes, innsatsen må være på topp, og da får vi etter hvert frem finspillet. Orkla lå før kampen bare poenget foran oss på tabellen, og vi ville med seier passere og gå opp på en sjuendeplass.
10. juni 2011 Les mer...

Seier!

Onsdag 1/6 fikk vi besøk av Frøya på Skogsletta. Frøya var sammen med oss det eneste laget uten poeng så langt i sesongen.

Vi går ut i stort tempo og setter bortelaget under press fra første minutt. Allerede etter fem minutter kommer vår første scoring. Hans Ole får ballen på rundt 16-meter, lobber ballen i en småkvalm bue over Frøyas meget gode keeper. Vi fortsetter og trykke på, men klarer dessverre ikke og sette scoring nr 2. Dermed skjer det som ofte skjer i fotball, motstanderlaget scorer. Og før vi går til pause, har Frøya satt inn enda to mål, og leder 3-1.
3. juni 2011 Les mer...

Knepent tap

Onsdag 25/5 tok vi turen til Trondheim og besøkte Flatås 2. Kampen startet med ett visst trykk fra hjemmelaget, uten at de kommer til noen store målsjanser. Etter hvert stenger forsvaret helt igjen, og vi tar over kampen for fullt. Midtbanen treffer med pasninger, og trioen på topp skaper stadig problemer for Flatås. Spesielt Jarl Oscar er farlig frempå et par ganger der han regelrett løper fra samtlige motstandere og kommer alene med keeper. Dessverre går avslutningene utenfor. Etter 25 minutter får Flatås kampens første corner, noe som resulterer i 1-0 til hjemmelaget. Sju minutter senere får vi reprise på det første målet, og stillinga til pause er 2-0.
26. mai 2011 Les mer...

Framgang, tross tap

Onsdag 18/5 var det klart for årets første hjemmekamp. Motstanderen var de grønnkledde fra Sverresborg. Noe som skulle vise seg å bli nok en hard nøtt.

Gutta fra den store byen tar tak i kampen fra avspark, og allerede etter fire minutter ligger første ball i nota bak keeper Kirkholt. Etter scoringen snur derimot kampbildet. Vi ruller opp flere gode angrep, og skaper flere sjanser. Aksel kommer nærmest med en lobb som treffer på innsiden av stolpen og spretter tilbake i fanget på keeper. Sverresborg scorer riktignok på sine to eneste visitter rundt vår målgård. Men selv om vi går til pause med stillinga 0-3, har både spillere og trenere trua på at vi kan vinne denne kampen.
23. mai 2011 Les mer...

Tap i sesongåpningen

G14 startet sesongen på Moan kunstgress i Børsa fredag kveld. Der møtte vi ett bra lag fra Skaun. Vi har bare spilt en treningskamp før sesongen, det fikk vi svi litt for i dag.

Skaun la trykk på oss fra start, og ledet 2-0 allerede etter 7 minutter. Deretter jevnet spillet seg ut, og vi kommer oss godt inn i kampen igjen. Både Jonas NT og Jarl Oscar tester Skauns keeper med gode langskudd. I minuttene før pause får derimot hjemmelaget satt inn to nye mål, og pauseresultatet blir 4-0.