Hitratur og hjemmekamp mot Orkla 2

Vi har de siste dagene spilt to nye kamper. I den første kampen møtte vi et meget godt Hitralag. Her fikk vi en stri tørn og tapte til slutt 13-0. Etter at Hitra ledet 5-0 til pause. Denne gangen må vi bare erkjenne at vi tapte mot ett mye bedre lag. Ble både tatt på fysikk og rundspilt teknisk.

Følgende spilte: Lars Olav, Gjermund, Lars, Jonathan, Fredrik, Jonas NT, Tølløv, Jarl Oscar, Jonas, Hans Ole, Andreas, Ottar, Kristian og David.

Torsdag 9/6 hadde vi Orkla 2 på besøk. Før kampen ble vi enige om å revansjere kampen i helga. Duellene må vinnes, innsatsen må være på topp, og da får vi etter hvert frem finspillet. Orkla lå før kampen bare poenget foran oss på tabellen, og vi ville med seier passere og gå opp på en sjuendeplass.
Bortelaget kom best i gang, og allerede etter tre minutter fikk de straffespark. Lars Olav blir fintet til feil side og straffen plasseres greit utenfor. Dette var tydeligvis ett startskudd for oss. Vi tar skikkelig tak, duellen vinnes, ballen går fra mann till mann, og vi skaper sjanse på sjanse. Selv om Orkla setter inn 1-0 etter 16.minutter, fortsetter vi kjøret. Etter 27 minutter kommer Jarl Oscar alene med keeper, runder greit og triller ballen i det tomme målet. Frem mot pause har vi flere voldsomt store sjanser. Men dessverre vil ikke ballen i mål mer enn den ene gangen. Dermed går lagene til pause med 1-1.

I pausen har tydelig Orkla bestemt seg for å ta tilbake initiativet i kampen, og etter fire minutter er stillinga 3-1 til bortelaget. Dette er dessverre starten på en veldig dårlig omgang fra vår side. Vi blir løpende bak våre motstandere hele omgangen gjennom. Og kampen ender med 1-6.

Men vi skal allikevel ta med oss den gode førsteomgangen. Dette er helt klart årsbeste fra oss. Vi er aggressive og vinner dueller over hele banen, Jarl Oscar og Jonas spiller veldig bra på topp, kriger til seg ballen og bryter gjennom forsvaret flere ganger. Aksel spiller som vanlig en bra omgang på midtbanen, og bidrar med gode innlegg, fine gjennombrudd og stor arbeidsinnsats. Forsvaret holder også bra stand, slipper Orkla lite til i denne omgangen.

Andreomgangen kan vi bare ta lærdom av, både spillere og trenere. Gjøres litt for mye rart av begge deler her. Neste onsdag kommer den soleklare serieleder Klæbu på besøk. Her går vi for seier, og håper på stort oppmøte (vi tapte også kampen på sidelinja i går).

Følgende spilte torsdag: Lars Olav, Kristian, Gjermund, Lars, Ottar, Aksel, Jørgen, Andreas, Tølløv, Jarl Oscar, Jonas R, Amund F, Vetle, Ole Gunnar, Sindre