Bak f.v.: Torbjørn Glåmen, Anders Nerbu Løfald, Jostein Landsem, Vebjørn Trønsdal Bævre, Jostein Landsem Lilleløkken, Vegard Elshaug Almås, Brage Storholt.

Foran f.v: Hans Ole Røen Halle, Bjørnar Smevoll, Jonas Nergård Tørset, Joakim Vaula Halgunset, Anders Grytbakk, Even Elshaug Almås, Aksel Norli.

Her finner du resultatene fra g16 sine kamper sesongen 2011.
Les mer...
Neset setter inn 1-0

Tap i finalen om kretsens pokal

Kampen startet med at Rindal de første 15 minuttene hadde overtak spillemessig og i sjanser og ”nesten”-sjanser. Bl.a. hadde Rindal et skudd i tverrliggeren av Aksel Norli. Men så kom Neset mer inn i matchen, og spillet gikk mer begge veier. Etter 23 minutter mistet Rindal ballen på midtbanen og det ble en løpsduell mellom Nesets spiss og Rindals forsvar. Denne duellen vant Neset-spilleren og satte ballen utagbart bak keeper Joakim Halgunset.
31. oktober 2011 Les mer...
Jostein med tre mål mot Tolga/Vingelen

Klar for finalen!

Rindal FK G16 tok i dag i mot Tolga/Vingelen til semifinale i sluttspillet for G16 3. divisjon. Kampen ble spilt på en tung gressmatte på Skogsletta i fint høstvær. Og som sist søndag, så møtte publikum opp i et respektabelt antall i dag også.

Kampen startet på aller beste måte for Rindal, som gikk opp til 1-0 allerede etter fire spilte minutter. Da er det Brage Elshaug Storholt som kommer seg innenfor 16-meteren og fyrer av. Ballen går via keeper og i mål. Og bare tre minutter senere får Rindal frispark ute ved sidelinja. Anders N. Løfald slår inn og på bakerste stolpe header Jostein Landsem hjemmelaget opp til 2-0. Rindal ser ut til å ha et godt grep om kampen, og enda bedre ser det ut når Jostein setter inn sitt andre mål, til 3-0 etter 17 minutter.
23. oktober 2011 Les mer...
Vebjørn

Spenning til siste slutt i kvartfinalen

Guttelaget tok i dag i mot Byneset til kamp. Kampen var kvartfinale i sluttspillet, etter at begge disse to lagene vant sine 3. divisjonsavdelinger i høst. Og hvilken kamp det ble! Vi har vel ikke sett så mye publikum på en kamp på Skogsletta siden Rindøl og Rindals-Troll hadde sine lokaloppgjør, noe som satte en perfekt ramme rundt kampen.

Kampen åpnet ganske jevnt og lagene lå å følte litt på hverandre. Men etter 9 minutter er det gjestene Byneset som kommer igjennom og finner nettmaskene, til 0 -1. Utover i omgangen er det Rindal som har ballen mer og mer. Men litt mot spillets gang er det Byneset som øker til 2-0 når det er spilt 28 minutter.

To minutter før pause er det Rindal som skal få en velfortjent redusering. Rindal sender i vei et skudd som keeperen famler litt med, og Vebjørn Trønsdal Bævre kriger ballen i mål. En viktig redusering rett før pausen!
16. oktober 2011 Les mer...
Seriemestere etter seier over Byåsen!

SERIEMESTERE 2011

I ettermiddag ble Rindal Fotball G16 seriemestre i sin avdeling! Dette etter å ha slått Byåsen (borte) 3-2 i en ulidelig spennende fotballkamp. Selv om laget nok muligens kunne ha hatt en noe bedre oppladning til kampen (enn hva 2,5 døgn med LAN-party for halve laget representerer), så halte guttene allikevel i land denne viktige seieren.

Til pause ledet Rindalingene 2-0 etter to scoringer av Vebjørn T. Bævre. Hvorav ett av målene var på straffe hvor han selv ble felt.
8. oktober 2011 Les mer...

Viktig seier mot Sverresborg

Tirsdag var Rindal i byen og spilte nest siste seriekamp. Rindal startet kampen godt, men så ble spillerne litt mer forsiktige og Sverresborg kom for fullt inn i kampen. Det ble en skikkelig stillingskrig den første halvtimen hvor hjemmelaget like gjerne kunne ha scoret. Spesielt etter et angrep hvor de etter å ha passert keeper Joakim Halgunset fikk oppleve at midtstopper Vegard Almås reddet på streken to ganger! Men endelig kom Rindal i et angrep hvor Vebjørn Bævre la et flott innlegg til Jostein Landsem som befordret ballen i mål og til pauseresultat 1-0!
2. oktober 2011 Les mer...

26-0!

Det ble aldri spennende når guttelaget tok i mot Gimse til kamp på Skogsletta søndag. Før det var spilt to minutter ledet Rindal allerede 2-0. Og målene rant inn jevn og trutt bak Gimse-keeperen. Lagene gikk til pause med 13-0.

2. omgang fortsatte akkurat som første, og Rindal satte også i denne omgangen inn 13 mål slik at sluttresultatet ble 26-0.

Rindal ligger i skrivende stund på 2. plass, 3 poeng bak Orkla 2. Orkdalingene har derimot spilt to kamper mer enn Rindal. På 3. plass ligger Frøya tre poeng bak Rindal igjen, med en kamp mindre spilt. Etter søndagens storseier, er det Rindal som har målforskjellen på sin side. Se tabellen HER.

Rindal har to kamper igjen, borte mot Sverresborg 2 og Byåsen.
18. september 2011
Anders mot Frøya

Viktig seier mot Frøya

Rindal tok i mot Frøya til toppoppgjør på Skogsletta i solskinnet i dag. Og det var Rindal som tok tak i kampen helt fra starten. Og 20 minutter ut i omgangen går Rindal opp i ledelsen, ved Brage E. Storholt. Jostein Landsem øker til 2-0 fem minutter senere, før Bjørnar Smevoll fastsetter pauseresultatet til 3-0 ti minutter før pause.
18. september 2011 Les mer...
Rindal mot Orkla 3

Lekestue mot Orkla 3 på Trollbanen

Mandag 5/9 var det duket for kamp mot Orkla 3 på Trollbanen. Rindal FK storspilte i hele første omgang, og sørget for en komfortabel og særdeles velfortjent 4-0 ledelse til pause.

Aksel Norli åpnet målkontoen etter sju minutter med en veldig flott forsering på venstre kant. Han satte ballen iskaldt tilside for keeper til 1-0. Etter 24 min kom Jostein Landsem seg igjennom alene med keeper og satte ballen i mål. 6 minutter senere fikk Rindal corner som Jostein Landsem fanget opp og skjøt kontant i mål fra 10-12 meter. I det 32 minutt fikk vi nok se sesongens vakreste angrep i Rindal uansett lag da Brage Storholt og Jostein Landsem vartet opp med et fantastisk veggspill. Brage (bildet) avsluttet mønsterangrepet med et kanonskudd i mål, og fastsatte dermed pauseresultatet til 4-0. I absolutt hele omgangen spilte hele Rindal-laget særdeles god fotball.
6. september 2011 Les mer...

Knepent tap mot Orkla 2

Rindal tok tidlig tak i kampen og dominerte fullstendig i den første halvtimen. Men rindals-guttene var både uheldige og tidvis lite effektive framfor mål i denne dominerende perioden. Først etter 18 min med total overkjørsel klarte Vebjørn å putte ballen bak Orklas keeper. Rindal fortsatte å dominere også etter dette, men slapp Orkla litt mer inn i kampen. Og etter 26 minutter kom utligningen.

5-6 minutter etter dette igjen satte de nok en gang ballen i mål. Og atter en gang i siste spilleminutt. For publikum så det ut til at veldig lav kveldssol medvirket til at ihvertfall to av disse målene i mot ble forholdsvis billige for Orkla. Til pause stod det 1-3 til Orkla.
24. august 2011 Les mer...

God start på høstsesongen

G16 spilte sin første kamp i høstsesongen mandag kveld mot Buvik. Kampstart kl. 21, flomlys, og en våt og hurtig kunstgressbane; ikke noe vi er spesielt vant med. Vi har i tillegg hatt noe variabelt treningsoppmøte gjennom sommeren, så vi var litt spente foran denne kampen.

Men det viste seg å være uten grunn. Buvik satset på lange baller mot meget hurtige spisser, noe som skapte noen problemer for oss i starten. Men etter hvert fant vi ut av dette. Vi tok over mere og mere av banespillet, og klarte i tillegg å skape sjanser.

Vi hadde i perioder problemer med å sette sjansene, så vi skulle nok ha klart å putte enda flere enn de fem målene vi endte opp med. Sluttresultatet ble 5-4 i vår favør.

Målscorere ble Vebjørn (2), Jostein L (2) og Bjørnar. I tillegg hjalp vi Buvik med to selvmål! Totalt sett er dette en kamp vi skal være meget godt fornøyd med!
17. august 2011
Bynset - Rindal

Seier på Byneset

Søndag var Rindal på besøk til Byneset og Rye kunstgressbane og dermed ble endelig ble runde 1 unnagjort og vårsesongen er dermed over for G16. I og med denne seieren endte laget på tredjeplass totalt i serien. Denne kampen skulle etter planen ha vært gjennomført først i april, men snøforholdene ville det annerledes. Og etter enda en utsettelse pga eksamen for tiendeklassingene dagen etter kampdato lot det seg å få arrangert kampen to-tre timer før deadline som kretsen har satt for vårsesongen.

Kampen startet på verst tenkelige måte med mål til Byneset etter bare 40 sekunders spill. Og før kvarteret var gått fikk hjemmelaget inn ytterligere to scoringer. Begge disse målene skulle ikke ha vært godkjent pga klare
offsider. Men dette fikk ikke dommeren med seg. Da var det bare å brette opp ermene for å snu utviklingen i kampen. Og Vebjørn T. Bævre gikk i krigen med kropp og sjel. En halv time ut i omgangen tok også Aksel Norli grep. Han hadde en G14-kamp i beina på Orkanger bare to timer tidligere, men det lot han ikke merke seg med. Han fikk en pasning fra Vebjørn, driblet av en mann og lobbet ballen over keeper og en forløsende utligning til 3-1. Bare 5 minutter etter var Aksel på gang igjen. Denne gang ved å løpe og drible seg gjennom hele forsvarsrekka til Byneset. Og satte ballen til side for keeper til 3-2. Noe som også ble pauseresultatet.
22. juni 2011 Les mer...

Målorgie på Rinnvollen!

Mandag 6/6 spilte G16-laget sin siste hjemmekamp i vårsesongen på Rinnvollen, mot Byåsen 2. Og hvilken severdig kamp dette ble!

Hele laget, og i særdeleshet Jostein Landsem, var i kjempeslag denne kvelden. Jostein ga seg ikke før han hadde scoret hele 7 mål! Rindal vant hele 14-0, etter at det sto 5-0 ved pause.

Nå kan resultatet tilsynelatende tilsi at motstanden ikke var all verden i denne kampen; men Byåsen 2 var slett ikke noe dårlig lag. De lå også før denne kampen likt på tabellen med Rindal. Men denne kvelden ble de regelrett kjempet i senk og overspilt av veldig friske og kampvillige rindalsgutter. Noe også trenerkorpset til Byåsen noe skuffet bare kunne konstatere etter kampen. De var veldig imponerte over innsatsen som Rindal oppviste.
7. juni 2011 Les mer...
Orkla 3 - Rindal

Seier over Orkla 3

Mandag den 30.05 på Orkdalsbanken Stadion møttes Orkla 3 mot Rindal FK.

En forrykende åpning av kampen med 2 store målsjanser innen 2 minutter, og treneren annonserte beskjedent for det tilreisende rindals-publikum at dette var helt i henhold til oppleste taktikk. Allerede etter 30 sekunder var Brage Storholt igjennom og skjøt knallhardt like utenfor mål. Kun noen sekunder senere var Aksel Norli frempå med et skudd like over.

Brage viste seg å være i kjempeslag, og etter 7 minutter var han igjen frempå ved corner og headet ballen vakkert i mål til 0-1. Etter 10 minutter satte Aksel fart og i flott driv satte han ballen til høyre for keeper. Men om trenerens taktikk var å gå ut i et forrykende tempo og bare peise på mer og mer, så ble vel ikke dette så lett etter hvert. Orkdal kom litt mer inn i kampen, og etter 30 minutter fikk de inn et noe lettvint mål. Men forsvaret til RF ryddet godt unna de øvrige sporadiske tilløpene de hadde. 1-målsledelsen RF hadde til pause kunne etter ballbesittelse og sjanser gjerne ha vært noe større.