SERIEMESTERE 2011

I ettermiddag ble Rindal Fotball G16 seriemestre i sin avdeling! Dette etter å ha slått Byåsen (borte) 3-2 i en ulidelig spennende fotballkamp. Selv om laget nok muligens kunne ha hatt en noe bedre oppladning til kampen (enn hva 2,5 døgn med LAN-party for halve laget representerer), så halte guttene allikevel i land denne viktige seieren.

Til pause ledet Rindalingene 2-0 etter to scoringer av Vebjørn T. Bævre. Hvorav ett av målene var på straffe hvor han selv ble felt.
Seriemestere etter seier over Byåsen!
Jubel etter at seriemesterskapet er sikret
Helt i starten av andre omgang utlignet Byåsen til 2-1, og etter 11 minutter gikk de videre opp til 2-2. Men Vebjørn var ikke snauere enn at han sørget for hattrick med å legge på enda et etter 15 minutter ut i omgangen og dermed sørget for seier 3-2. Rindal hadde flere målsjanser med bl.a. knallhardt stolpeskudd av Vebjørn og heading i tverrligger av Anders Grytbakk. Men bortelaget hadde også sine muligheter, og resultatet kunne med litt uflaks lett ha endt med uavgjort eller tap i denne kampen. Og med alt annet enn seier hadde laget blitt nr 2 bak Frøya. Dette laget må sies å ha gjort en fenomenal innsats den siste uka med 26-0 seier over Gimse forrige lørdag, seier 4-0 mot Sverresborg på tirsdag og 3-2 seier over Byåsen i dag!

Og etter en veldig velspillende og knallsterk sesong med velfortjent seriemesterskap blir det nå sluttspill om kretsmesterskap! Første kamp i dette kretsmesterskapet spilles her hjemme i Rindal neste søndag 16/10 kl 1500. Motstander blir Byneset IL. Hvilken bane som skal brukes er ennå ikke avklart.