Seier over Orkla 3

Mandag den 30.05 på Orkdalsbanken Stadion møttes Orkla 3 mot Rindal FK.

En forrykende åpning av kampen med 2 store målsjanser innen 2 minutter, og treneren annonserte beskjedent for det tilreisende rindals-publikum at dette var helt i henhold til oppleste taktikk. Allerede etter 30 sekunder var Brage Storholt igjennom og skjøt knallhardt like utenfor mål. Kun noen sekunder senere var Aksel Norli frempå med et skudd like over.

Brage viste seg å være i kjempeslag, og etter 7 minutter var han igjen frempå ved corner og headet ballen vakkert i mål til 0-1. Etter 10 minutter satte Aksel fart og i flott driv satte han ballen til høyre for keeper. Men om trenerens taktikk var å gå ut i et forrykende tempo og bare peise på mer og mer, så ble vel ikke dette så lett etter hvert. Orkdal kom litt mer inn i kampen, og etter 30 minutter fikk de inn et noe lettvint mål. Men forsvaret til RF ryddet godt unna de øvrige sporadiske tilløpene de hadde. 1-målsledelsen RF hadde til pause kunne etter ballbesittelse og sjanser gjerne ha vært noe større.
Orkla 3 - Rindal
Orkdalingene viste ikke helt Fair-Play i denne omgangen, med stadige etterslenger og provoserende kakking på hælene. Såpass utartet dette seg at dommeren måtte ta Orkdal's lagledelse "i skole" i pausen. Flere av Orkdalsspillerne ble også i omgangen premiert med velfortjente gule kort. Etter pause måtte bl.a. omgangens bestemann Brage Storholt ta 10-15 minutter på sidelinjen som følge av et slag i magen som ble tildelt i første omgang.

Så å si rett etter avspark gikk Orkdal opp til 2-2 etter mye klabb og babb i Rindals målgård. Orkdal fikk som følge av scoringen mer selvtillit, og var atskillig mer med på notene enn i første. Men Rindal fikk smått om senn i gang sitt spill igjen, og i det 23 minutt fikk Vebjørn inn en fulltreffer fra 17-18 meters hold. Minuttet etterpå fyrte Anders N. Løfald av et frispark fra rundt 30 meter som smalt rett i krysset til 2-4. I denne perioden holdt også Hans Ole Halle en flott oppvisning med de noe større orkdalingene. De ble rett og slett rundspilt og de måtte til stadighet ty til røffe metoder for å få stanset han. I omgangens siste minutt spilte Hans Ole også elegant fri sin spissmakker Jostein Landsem som derved kunne fastsette sluttresultatet til 2-5.

Kampens to mest fremgangsrike spillere var Brage Storholt og Anders N. Løfald.

RF: Anders Grytbakk, Joakim V. Halgunset, Even Almås, Vegard Almås, Jostein Lilleløkken, Torbjørn Glåmen, Anders N. Løfald, Brage Storholt, Vebjørn T. Bævre, Bjørnar Smevoll, Aksel Norli, Jostein Landsem, Hans Ole R. Halle.