Tap i finalen om kretsens pokal

Kampen startet med at Rindal de første 15 minuttene hadde overtak spillemessig og i sjanser og ”nesten”-sjanser. Bl.a. hadde Rindal et skudd i tverrliggeren av Aksel Norli. Men så kom Neset mer inn i matchen, og spillet gikk mer begge veier. Etter 23 minutter mistet Rindal ballen på midtbanen og det ble en løpsduell mellom Nesets spiss og Rindals forsvar. Denne duellen vant Neset-spilleren og satte ballen utagbart bak keeper Joakim Halgunset.
Neset setter inn 1-0
Laget får sine diplomer
Neset kan slippe jubelen løs etter seieren
Noen minutter etter dette hadde imidlertid Rindal igjen en veldig flott opprulling på høyrekanten ved Bjørnar Smevoll. Han la hardt inn foran mål og det manglet bare noen få centimeter på at Jostein Landsem ikke fikk en tå på ballen, som for øvrig gikk tvers igjennom alt som var bare en meter foran målet. Her skulle det veldig lite til for at et eller annet bein hadde kommet borti ballen… Rindal kom ikke helt inn i kampen igjen denne omgangen etter scoringen til Neset. Om dette skyldes finale-nerver eller noe annet skal være usagt, men det ble et forholdsvis stort press mot Rindals mål. De gangene Rindal forsøkte seg ble ballen fort fanget opp av Nesets defensive midtbane og kontante forsvar. De var ganske defensivt orientert og kjørte med 4 mann konstant i forsvarsrekka slik at denne i alle situasjoner skulle være inntakt. En taktikk som viste seg ikke å være helt enkel å finne ut av for Rindalingene. Til pause ble resultatet 1-0 til Neset, noe som var greit nok etter spill og sjanser.

I andre omgang la Rindal om til 4-3-3 for å prøve å komme høyere opp i banen med sitt spill. Dette lyktes Rindal bare delvis med. Forsvaret til Neset ble hele tiden litt for kompakte til at Rindals tilløp resulterte i store målsjanser. Et og annet tilløpet var det riktignok, men det var hele tiden litt mer trøkk i Neset sine forsøk. Og i det 11. minutt ut i omgangen fikk de en god sjanse igjen som de omsatte i scoring til 2-0. Resten av kampen må vel sies være i Nesets regi. Det ble en hard økt for Rindals forsvarsrekke og veldig gode keeper, som for øvrig må sies å være Rindals bestemann i denne kampen. Og med godt forsvars- og keeperspill av Rindal klarte ikke Neset å score flere mål, så kampen endte til slutt 2-0 til Neset og de kunne til slutt heve den største pokalen.

Etter kampen var det så en høytidelig premieutdeling som ble flott ivaretatt av kretsens representant Jon (Kveldstad) Møkkelgård.

Rindalsguttene har hatt en kjempefin (og kjempelang) sesong, og denne kampen ble nok en kjempefin avslutning til tross for tap. En virkelig en flott gjeng som har gledet sitt publikum gjennom hele sesongen!