Viktig seier mot Frøya

Rindal tok i mot Frøya til toppoppgjør på Skogsletta i solskinnet i dag. Og det var Rindal som tok tak i kampen helt fra starten. Og 20 minutter ut i omgangen går Rindal opp i ledelsen, ved Brage E. Storholt. Jostein Landsem øker til 2-0 fem minutter senere, før Bjørnar Smevoll fastsetter pauseresultatet til 3-0 ti minutter før pause.
g1618092011020
Frøya går hardt ut i medvinden i andre omgang, og får også et tidlig mål. Likevel har Rindal god kontroll på gjestene fra Frøya, men Hans Ole Røen Halle er frampå for Rindal ikke lenge etterpå, til 4-1. Når Anders Nerbu Løfald (bildet) kliner ett frispark helt oppe i krysset, er kampen definitivt punktert, selv om Frøya får nok et trøstemål. Jostein Landsem fastsetter sluttresultatet til 6-2 for Rindal med sin andre scoring for dagen.

Og dette var en viktig seier for Rindal med tanke på å henge med i toppen. Etter dagens kamp leder Orkla med 12 poeng, det samme har Rindal på 2. plass, mens Frøya følger på 3. plass med 9 poeng, men med en kamp mindre spilt. Dermed ligger det an til en meget spennende serieinnspurt.