Knepent tap mot Orkla 2

Rindal tok tidlig tak i kampen og dominerte fullstendig i den første halvtimen. Men rindals-guttene var både uheldige og tidvis lite effektive framfor mål i denne dominerende perioden. Først etter 18 min med total overkjørsel klarte Vebjørn å putte ballen bak Orklas keeper. Rindal fortsatte å dominere også etter dette, men slapp Orkla litt mer inn i kampen. Og etter 26 minutter kom utligningen.

5-6 minutter etter dette igjen satte de nok en gang ballen i mål. Og atter en gang i siste spilleminutt. For publikum så det ut til at veldig lav kveldssol medvirket til at ihvertfall to av disse målene i mot ble forholdsvis billige for Orkla. Til pause stod det 1-3 til Orkla.
I andre omgang gikk Rindal hardt ut, og spilte god fotball fra første minutt. Vebjørn plasserte ballen bak Orklas keeper allerede etter 3 minutters spill. Etter en halvtime var Vebjørn nok en gang på pletten og fikk ballen sammen med Aksel Norli i nota etter litt frem og tilbake i feltet. Det så nå ut til å gå mot hjemmeseier, eller i verste fall uavgjort. Men så fikk Orkla forært nok et billig mål etter en misforståelse mellom midtstopper og keeper. En situasjon hvor Rindal i utgangspunktet hadde full kontroll. Kampen endte således noe ufortjent ut i fra spill og sjanser, med ettmålsseier 4-3 til Orkla.

Alle av Rindals spillere gjennomførte en god nok kamp hvor innsatsen og spillet normalt skulle ha endt i seier. Laget spilte seg gjennom hele kampen til vedlig mange sjanser, men vi så kanskje at det siste lille ekstra ”stinget” manglet. Med målene som kom i mot var ikke flaksen helt på Rindals side denne kvelden, dessverre. Aksel Norli gjennomførte en særdeles god kamp, og sammen med tremålsscorer Vebjørn T. Bævre var den som utmerket seg mest på Rindals lag.

Rindal FK: Joakim Halgunset, Martin Berdal, Jostein Lilleløkken, Vegard Almås, Torbjørn Glåmen, Brage Storholt, Anders Løfald, Vebjørn Bævre (3), Jonas N. Tørset, Aksel Norli, Jostein Landsem, Anders Grytbakk, Even Almås og Hans Ole R. Halle.