Lekestue mot Orkla 3 på Trollbanen

Mandag 5/9 var det duket for kamp mot Orkla 3 på Trollbanen. Rindal FK storspilte i hele første omgang, og sørget for en komfortabel og særdeles velfortjent 4-0 ledelse til pause.

Aksel Norli åpnet målkontoen etter sju minutter med en veldig flott forsering på venstre kant. Han satte ballen iskaldt tilside for keeper til 1-0. Etter 24 min kom Jostein Landsem seg igjennom alene med keeper og satte ballen i mål. 6 minutter senere fikk Rindal corner som Jostein Landsem fanget opp og skjøt kontant i mål fra 10-12 meter. I det 32 minutt fikk vi nok se sesongens vakreste angrep i Rindal uansett lag da Brage Storholt og Jostein Landsem vartet opp med et fantastisk veggspill. Brage (bildet) avsluttet mønsterangrepet med et kanonskudd i mål, og fastsatte dermed pauseresultatet til 4-0. I absolutt hele omgangen spilte hele Rindal-laget særdeles god fotball.
Rindal mot Orkla 3
I og med den trygge ledelsen ble nok farten tidvis satt ned litt i andre omgang, men fortsatt var Rindal dominerende i alle ledd og først i alle dueller. Etter noen minutters spill fikk Vebjørn T. Bævre tildelt straffespark etter at han ble felt på tur igjennom. Straffen tok Vebjørn selv og sørget for 5-0. 17 minutter ut i omgangen fyrte Anders N. Løfald av et veldig vakkert skudd fra hjørnet av 16 meteren, og ballen skrudde han elegant i vinkelen fullstendig utagbart for keeper. 10 minutter etterpå ladet han høyrefoten igjen, men ballen traff denne gang en litt for aktiv Orkla-hånd og medførte straffespark nr 2. Vebjørn satte også denne sikkert i mål til 7-0.

Like før slutt bestemte Brage seg for å prøve seg på en langtur. Han startet midt på Orklas banehalvdel og driblet av det som var av forsvarere og skjøt knallhardt i mål. Like før kampens, for øvrig meget gode, dommer blåste av 3 minutter på overtid, fikk Orkla sitt trøstemål. Sluttresultatet ble dermed 8-1. Alle tilskuere som hadde møtt opp for å se denne kampen ble nok imponert over hjemmelaget. De fikk se et lag hvor forsvar, midtbane og angrep fungerte veldig godt sammen, og tydelig et lag hvor fair play og det å gjøre hverandre gode er punkt nr 1 og 2 i oppgavelista som de har fått av trenerne.