Spenning til siste slutt i kvartfinalen

Guttelaget tok i dag i mot Byneset til kamp. Kampen var kvartfinale i sluttspillet, etter at begge disse to lagene vant sine 3. divisjonsavdelinger i høst. Og hvilken kamp det ble! Vi har vel ikke sett så mye publikum på en kamp på Skogsletta siden Rindøl og Rindals-Troll hadde sine lokaloppgjør, noe som satte en perfekt ramme rundt kampen.

Kampen åpnet ganske jevnt og lagene lå å følte litt på hverandre. Men etter 9 minutter er det gjestene Byneset som kommer igjennom og finner nettmaskene, til 0 -1. Utover i omgangen er det Rindal som har ballen mer og mer. Men litt mot spillets gang er det Byneset som øker til 2-0 når det er spilt 28 minutter.

To minutter før pause er det Rindal som skal få en velfortjent redusering. Rindal sender i vei et skudd som keeperen famler litt med, og Vebjørn Trønsdal Bævre kriger ballen i mål. En viktig redusering rett før pausen!
Vebjørn
Vebjørn
Kvartfinale mot Byneset
Men Byneset trenger bare ett minutt av andre omgang før de igjen øker ledelsen. Dermed 1 - 3. Rindal kjører 2. omgang totalt og skaper sjanse på sjanse uten at ballen vil mellom stengene. Men etter 20 minutter vil det seg endelig. Vebjørn fyrer av fra 20 meter og ballen går i mål til 2-3. Og etter 36 minutter får Rindal lønn for det harde presset mot Byneset-målet. Bjørnar Smevoll kommer ned på dørlinja og får lagt inn til Jostein Landsem på 5. meter. Jostein setter ballen sikkert i mål til 3-3. Vill jubel og stor stemning på sidelinja! Flere mål blir det ikke i ordinær tid, og dermed var det klart for ekstraomganger.

Ekstraomganger på 2x5 minutter. En målløs 1. ekstraomgang, og det ser også ut til å bli målløst i 2. ekstraomgang, helt til Byneset blokkerer ett skudd med hendene, og dommeren dømmer straffespark til Rindal. Vebjørn T. Bævre setter straffesparket sikkert i mål, til trampeklapp på "tribunen". Byneset får en siste kontring før dommeren blåser av og Rindal kan slippe jubelen løs.

Dermed er Rindal klare for semifinale i sluttspillet. Hvem det blir mot og hvor kampen spilles, blir klart senere.

Vi gratulerer uansett guttene med fantastisk innsats i en uhyre spennende kamp!