Klar for finalen!

Rindal FK G16 tok i dag i mot Tolga/Vingelen til semifinale i sluttspillet for G16 3. divisjon. Kampen ble spilt på en tung gressmatte på Skogsletta i fint høstvær. Og som sist søndag, så møtte publikum opp i et respektabelt antall i dag også.

Kampen startet på aller beste måte for Rindal, som gikk opp til 1-0 allerede etter fire spilte minutter. Da er det Brage Elshaug Storholt som kommer seg innenfor 16-meteren og fyrer av. Ballen går via keeper og i mål. Og bare tre minutter senere får Rindal frispark ute ved sidelinja. Anders N. Løfald slår inn og på bakerste stolpe header Jostein Landsem hjemmelaget opp til 2-0. Rindal ser ut til å ha et godt grep om kampen, og enda bedre ser det ut når Jostein setter inn sitt andre mål, til 3-0 etter 17 minutter.
g1623102011031
Men utover i omgangen kommer Tolga/Vingelen mer med i kampen igjen og når det er spilt 19 minutter er det gjestene som kan juble. Resten av omgangen blir jevnspilt med sjanser til begge lag, men det blir ingen flere scoringer før pause, og dermed 3-1 når lagene går til pause.

Gjestene kjører på fra start i andre omgang, og det tar bare 4 minutter før Tolga/Vingelen reduserer til 3-2. Dermed er det igjen full spenning i kampen. Det blir en jevnspilt omgang. Begge lag har noen store sjanser, og det er en kamp som kan vippe begge veier. men Rindal klarer å holde unna.

27 minutter er spilt når Rindal bryter et angrep fra gjestene og klarer langt opp til høyrekant Bjørnar Smevoll. Han slår inn foran mål og der er Jostein Landsem på plass og øker til 4-2. I kampens siste spilleminutt kommer Brage Storholt alene med Tolga-keeperen, men setter ballen i brystkassen på keeper. Bjørnar Smevoll vinner tilbake ballen på 10 meter og slår inn til Brage. Og denne gangen setter han ballen enkelt i mål til 5-2.

Dermed er guttelaget klart for finale om Kretsens Pokal. Dagens andre semifinale går mellom Remyra og Neset. Den kampen begynner kl. 18.00. Hvor finalen spilles er ikke klart enda, men det kommer vi tilbake til på mandag.