Viktig seier mot Sverresborg

Tirsdag var Rindal i byen og spilte nest siste seriekamp. Rindal startet kampen godt, men så ble spillerne litt mer forsiktige og Sverresborg kom for fullt inn i kampen. Det ble en skikkelig stillingskrig den første halvtimen hvor hjemmelaget like gjerne kunne ha scoret. Spesielt etter et angrep hvor de etter å ha passert keeper Joakim Halgunset fikk oppleve at midtstopper Vegard Almås reddet på streken to ganger! Men endelig kom Rindal i et angrep hvor Vebjørn Bævre la et flott innlegg til Jostein Landsem som befordret ballen i mål og til pauseresultat 1-0!
Etter pausen var Rindal atskillig mer ”på” og vant flere dueller enn i første omgang. Dette førte til at motstanderne ofte ble litt for sene og også litt røffere i spillestilen. Og etter 15 min. ut i andreomgangen ble Vebjørn felt innenfor 16 meteren. Det påfølgende straffesparket tok Vebjørn selv seg av, og satte ballen kontant i mål til 2-0.

I det 19. minutt kom Jostein Landsem seg ned til linja og la hardt inn til Vebjørn som skjøt på direkten og laget opp i 3-0 ledelse. Rindalingene dominerte nå kampen, og etter 32 minutter fikk de spilt seg til et angrep hvor ballen endte med å gå mye frem og tilbake innenfor 16 meteren. Til slutt havnet ballen til Even Almås som stod litt utenfor 16. Even hadde vært skikkelig på hugget i hele denne kampen, og når han nå fikk denne sjansen slo han til og sørget for sitt første mål for sesongen. Ballen suste i nettet til høyre for keeper og dermed sluttresultat 4-0

Denne kampen viste seg å bli en skikkelig ”arbeidsøkt” hvor motstanderlaget sjelden slapp Rindal til med sitt spill. Sverresborg var både hurtige og røffe i sin spillestil. Men etter hvert gikk heldigvis luften ut av dem. Med denne seieren er G16 for fullt med i kampen om å få spille om kretsmesterskapet. Den siste og avgjørende kampen blir nå førstkommende lørdag den 8.10 kl 1500 på Byåsen Arena. Dette ligger an til å bli en vel så tøff kamp som mot Sverresborg. Rindal ligger nå på tabelltopp sammen med Orkla 2 og Frøya. Byåsen er nr 4. Og vinner Rindal FK denne siste kampen ligger det p.t. an til at serien blir avgjort på målforskjell mellom Frøya og Rindal.

Dagens lag: Joakim Halgunset, Martin Berdal, Vegard Almås, Jostein Lilleløkken, Even Almås(1), Brage Storholt, Jonas Tørset, Anders Løfald, Vebjørn Bævre(2), Bjørnar Smevoll, Jostein Landsem(1), Jarl Oskar Mykkelgård, Anders Grytbakk.