Solid seier på Frøya

14/9 tok vi turen helt til Frøya. Gutta boys reiste med minibuss, mens trenere og oppmann ble degradert til personbil. Ved ankomst Frøya var det som vanlig regn og stri vind. Allerede fra avspark er vi det beste laget, men sliter litt med å komme til de helt store målsjansene. Fra det 16. Spilleminutt tar kampen helt av, stillinga går fra 0-0, til 2-7 på tjue minutter.

Alle våre mål kommer etter gode prestasjoner, enten gode enkeltmannsprestasjoner, eller flotte gjennomløp/gjennomspill. Jarl Oscar står alene for fire av målene, Aksel for to, Jonas NT setter inn det siste.
Andreomgangen blir litt jevnere, men fremdeles med Rindal som det beste laget. Frøya setter riktignok inn 3-7 cirka midtveis i omgangen. Og får utdelt en smått billig straffe like etter. Straffesparket tar Lars Olav seg greit av, noe som avlyser hjemmelagets sluttspurt. Dermed blir det en solid seier for vår del.

Veldig oppløftende kamp for oss. Mye godt spill, masse mål, og gode prestasjoner. I tillegg får alle mye spilletid i dag. De som har spilt mest tidligere i år hviler i deler av kampen. Og alle som kommer inn spiller en god kamp. Artig å se på.

På hjemtur klarte vi også å tømme hele Hitra for brus, energidrikke, og alt annet med sukker i. Regner med det var stor stemning i bussen

Følgende spilte mot Frøya: Lars Olav, Jonas R, Gjermund, Jørgen, Ottar, Jonathan, Aksel, Jonas NT, Hans Ole, Kristian, Jarl Oscar, Sindre, Tølløv, Andreas, Romund og Ole Gunnar.