God kamp mot serielederen

Onsdag 15/6 kom den suverene serieleder Klæbu på besøk til Skogsletta. Klæbu hadde før dagens oppgjør 7 seire av 7 mulige. Og vi stod ovenfor en meget tøff oppgave.

Bortelaget går ut og tar kommandoen fra start, spiller seg frem til flere store sjanser tidlig i kampen. Og etter 15 minutter er stillinga 0-2. Men gradvis kommer vi oss mer inn kampen, forsvaret holder Klæbu på avstand, midtbanen vinner alt som er av dueller, spissene jager hver bidige ball, og bakerst tar Lars Olav alt som kommer. Etter 25 minutter blir Jarl Oscar tacklet på tur gjennom, og vi får frispark fra 17 meter. Keeper må gi retur på det gode skuddet fra Jarl Oscar, der står Aksel og får kranglet inn returen. Opphentinga har startet.
Rindal - Klæbu
g1415052011013
Lagbilde G14 2011
To minutter senere får vi nok ett frispark, denne gangen har Hans Ole sneket seg bak alle, tar fint ned ballen og legger perfekt inn i feltet til Jonas R som enkelt setter ballen i mål med bredsida. Etter halvtimen bombarderer vi nok en gang Klæbus mål, og nok en gang er Aksel på rett plass til rett tid, 3-2. Noe som også holder seg til pause. De siste tjue minuttene av denne omgangen er rett og slett veldig bra av oss. Vi spiller rett og slett ut serielederen.

Etter pause får vi dessverre en klar pekepinn på hvorfor Klæbu er serieleder. Før det har gått fem minutter av omgangen har de allerede rukket og score to mål, samt brenne en straffe. Og utover i omgangen blir det jevnt og trutt med baklengs, og stillinga til slutt blir 3-8.

Likevel synes jeg absolutt dette er en kamp vi kan være stolte av. Spillet og innsatsen vi viser i førsteomgangen er voldsomt bra. Hele laget bidrar bra når de er utpå, og fremgangen hos enkelte er meget stor. Etter denne kampen må vi spesielt trekke frem Jarl Oscar, måten han herjer med Klæbus forsvar på er helt rå. Dessverre ble det ikke mål denne gangen, men de vil komme i mengder utover høstsesongen.

Samtidig som vi spiller en bra kamp, må vi også skryte av våre motstandere. Klæbu var ett meget solid lag, både fysisk og teknisk. Og vi ønsker dem lykke til i andredivisjon til høsten. Nå gjenstår bare en kamp av vårsesongen for vår del, borte mot Orkanger på søndag. Ferien skal vi bruke godt. Både til å utvikle spillet vårt, samt å øke den fysiske formen en del. Det er neppe tilfeldig at vi taper litt for mange kamper etter pause. Dessverre kan det se ut som om trenerteamet ikke akkurat har sin styrke innenfor fysisk fostring :-) , Men vi kan se om vi får hentet inn litt hjelp der.

Følgende spilte mot Klæbu: Lars Olav, Gjermund, Jørgen, Jonathan, Kristian, Andreas, Jonas NT, Aksel, Hans Ole, Jarl Oscar, Jonas R, Tølløv, Sindre og Romund.