Stortap mot Orkla

Onsdag 7/9 tok vi imot Orkla på Rinnvollen. Kampen starter på vanlig vis for vår del, 0-1 etter få minutter. Orkla går også opp i 2-0 like etter. Etter dette kommer vi mer inn i kampen. Jonas NT og Hans Ole tar tak på midtbanen. Dermed sitter også spillet bedre, og vi kommer oss til flere sjanser. Etter 28 minutter får vi også belønning. Hans Ole slår inn en god corner, der brøyter Jonathan seg vei og stanger inn reduseringa. Meget gledelig både med scoring etter corner, og med Jonathans første scoring for året.

Etter pause holder vi Orkla i ti minutter, før det rakner helt for oss. I løpet av 8 minutter setter bortelaget inn fire scoringer, samt brenner flere gode muligheter. Alt i alt en fortjent seier til ett godt lag fra Orkla.
Følgende spilte mot Orkla: Lars Olav, Gjermund, Fredrik, Lars, Jonathan, Jørgen, Ole Gunnar, Jonas R, Jonas NT, Jarl Oscar, Hans Ole, David, Kristian, Tølløv, Sindre.