Seier i vårens siste kamp

På søndag møtte vi Orkanger 2 til kamp i Idrettsparken. Vi slipper rutinemessig nok inn ett mål etter tre minutter også denne gangen, en litt dårlig uvane vi har.

Etter dette er kampen veldig jevnspilt, begge lag sliter med å komme til store sjanser. Orkanger står veldig høyt med laget, har både stort mellom-, og bakrom der vi får gode betingelser for å spille oss gjennom. Og etter 21 minutter får Jarl Oscar en perfekt pasning fra Aksel, parkerer forsvaret og setter ballen sikkert til side for keeper. Fem minutter senere scorer hjemmelaget på en retur etter corner. Denne stillinga holder seg til pause, selv om vi har noen gode muligheter før dommeren blåser av.
I andreomgangen er det derimot ingen tvil. Vi feier Orkanger fullstendig av banen. Allerede etter fem minutter har vi snudd kampen, først ved ett innlegg av Jarl Oscar som går i en høy bue over keeper og inn i mål. Deretter blir Hans Ole fint spilt gjennom, banker ballen utagbart forbi keeper, og vi er i ledelsen. Kampen fortsetter med ett bra trykk fra oss, hjemmelaget skaper faktisk ikke en eneste målsjanse i løpet av de siste 35 minuttene. Etter tjue minutter kommer spikeren i kista, Hans Ole smeller til fra tjue meter og vi går opp i en tomålsledelse. Mot slutten får vi flere gode muligheter, men vi klarer dessverre ikke å sette inn flere. Og kampen ebber ut med 4-2 seier for oss.

Veldig godt fornøyd med dagens kamp, alle spillerne får mye spilletid, og samtlige leverer en veldig god kamp. Men spesielt gledelig er det at forsvaret holder så god stand. Hele kampen gjennom slipper vi til få målsjanser i mot, og begge målene kommer av tilfeldigheter. Midtbanen leverer også denne gang en veldig bra kamp. Dermed avslutter vi vårsesongen på best mulig måte, og ser lyst på høstsesongen.

Disse spilte i dag: Lars Olav, Gjermund, Lars, Jørgen, Ottar, Aksel, Jonas NT, Andreas, Hans Ole, Jonas R, Jarl Oscar, Amund F, Tølløv og Ole Gunnar.