Knepent tap i høstsesongens første kamp

Torsdag 18/8 satte vi kursen mot Orkanger for å spille frøste kamp i høstsesongen. Motstander her var Orkla 2, ett lag som vi tapte 6-1 hjemme mot i høst. Før kampen hadde vi god tro på at guttene skulle fortsette den gode trenden fra de siste vårkampene. Noe som absolutt skulle bli innfridd.

Kampen startet med ett lite overtak for hjemmelaget. De får en del dødballer, uten å skape de helt store sjansene. Etter ti minutter har kampen jevnet seg ut, og vi begynner endelig og komme i gang med vårt pasningsspill. Heller ikke vi klarer å skape all verdens med farligheter, men tar mer og mer over styringa. Når cirka tjue minutter er spilt får nok en gang Orkla corner, denne blir i første omgang klarert, men bare ut til en orkdaling som står på 16-metern og klinker ballen i mål. Men guttene gir ikke opp, og tar tilbake initiativet i kampen. Men går dessverre til pause med 1-0 for hjemmelaget.
Andreomgangen starter veldig frisk for vår del, vi skaper en del farligheter, og trykker Orkla langt tilbake på banen. Etter 50 minutter kommer Aksel rundt sin oppasser, skjærer innover mot mål. Samtidig har vi flere inne i boksen, noe som gjør både keeper og forsvarere avventende. Dermed kan Aksel på en smått arrogant måte lobbe ballen over keeper, og stillinga er 1-1. Etter utligninga kriger hjemmelaget seg inn i kampen igjen, og setter oss etter hvert under sterkt press. Ti minutter før full tid får de uttelling for presset og går opp til 2-1. Tre minutter senere er derimot Aksel frempå og pirker inn ett innlegg fra Tølløv, skuffelsen er dermed stor når vi ser dommeren annullerer for offside. Bortsett fra dette er det Orkla som er det førende laget i sluttminuttene. Og kampen ebber ut med 2-1 for hjemmelaget.

Selv om vi tapte denne kampen, skal vi absolutt være stolt av innsatsen vi viser i dag. I dag vil jeg trekke frem midtstopperparet Gjermund og Jørgen. Begge spiller en kjempekamp. Neste kamp for oss er onsdag 24/8. Motstander er Skaun, og kampen er på Rinnvollen. Håper mange møter opp, og ser et g14 lag i stor fremgang.

Følgende spilte kamp på torsdag. Lars Olav, Kristian, Gjermund, Jørgen, Fredrik, Aksel, Jonas NT, Hans Ole, Jonas R, Jarl Oscar, Romund, Andreas, Tølløv, Jonatan, David og Ole Gunnar.