Framgang, tross tap

Onsdag 18/5 var det klart for årets første hjemmekamp. Motstanderen var de grønnkledde fra Sverresborg. Noe som skulle vise seg å bli nok en hard nøtt.

Gutta fra den store byen tar tak i kampen fra avspark, og allerede etter fire minutter ligger første ball i nota bak keeper Kirkholt. Etter scoringen snur derimot kampbildet. Vi ruller opp flere gode angrep, og skaper flere sjanser. Aksel kommer nærmest med en lobb som treffer på innsiden av stolpen og spretter tilbake i fanget på keeper. Sverresborg scorer riktignok på sine to eneste visitter rundt vår målgård. Men selv om vi går til pause med stillinga 0-3, har både spillere og trenere trua på at vi kan vinne denne kampen.
I andreomgangen sliter vi med å få i gang spillet vi produserte før pause. Men kampen står fremdeles og vipper helt til Sverresborg setter inn 4-0 femten minutter før slutt. Dermed renner lufta også litt ut av oss, og vi får fem nye baklengs før dommer Talgø blåser av kampen.

Dessverre ble det nok ett stortap. Men vi tar med oss en veldig positiv førsteomgang. Og vi satser både på årets første scoring og trepoenger i onsdagens bortekamp mot Flatås. Gutta viser fremdeles stor innsats og fremgang på trening. Oppmøtet er bra, og vi kommer garantert sterkt utover i sesongen.

Følgende spilte på onsdag: Lars Olav Kirkholt, Gjermund Tiset, Jonathan Skarsvåg, Lars Jonli, Fredrik Myklegard, Andreas Bævre, Jørgen Halgunset, Hans Ole Halle, Aksel Norli, Jarl Oscar Mykkelgård, Jonas Rognskog, Tølløv Heggem, Ole Gunnar Kirkholt, Amund Fagerholt og Ottar Moen