Solid innsats i Skaun-Cup

Rindal Fotball G14 var denne helga på Skaun Cup. Målsetninga før avreise var klar fra trenernes side, nemlig finale. Turnering bestod av fire lag fra arrangørklubben, Krokstadøra G13, Lensvik G13, Orkanger, og oss.
Kampstart for vår første kamp var såpass tidlig som 0900, mot Skaun 3. Noe som skulle vise seg å bli uproblematisk for guttene, sluttresultatet ble til slutt 7-2. Ofte blir en god åpningskamp etterfulgt av en litt dårligere kamp, en trend vi også hiver oss på. Selv om vi vinner 3-0 mot Skaun 1, har vi fremdeles mye og gå på fremover på banen. Dette blir vi enige om å ta tak i før siste kamp i gruppespillet, selv om vi allerede har sikret avansementet. Guttene valser over Krokstadøra, og vinner 6-1. Dermed drar vi hjem med 3 strake seire og en semifinalebillett i lomma.
Laget med pokal og premier
Dete er lov å deppe i 5 min etter et finaletap
Jonas T, Aksel og Jørgen har fått sine premier
Støtteapparatet stilte mannsterkt opp på søndag
Betraktelig bedre vær på cupens siste dag
Guttene klar for sin tredje kamp
Motstander i semifinalen var Skaun 4. Ett lag som nok ble rustet opp litt ifra det laget som mønstret på lørdag. Skaun gir oss kamp helt døra her, men Jonas NT fastsetter sluttresultatet til 5-3 minuttet før slutt med sin fjerde scoring for kampen. I finalen ventet ett meget godt lag fra Orkanger. Hovedsakelig bestående av spillere fra deres førstedivisjonslag. På sine fire første kamper hadde de en smått imponerende målforskjell på 60-0.

Likevel går vi på banen med ett mål for øyet, vinne kampen. Og allerede fra første minutt tar vi tak i kampen. Presser våre motstandere over hele banen, er bunnsolide i forsvar, og livsfarlige på kontringer. Begge lag har store sjanser, men merkelig nok er stillinga fortsatt 0-0 etter 30 minutter. Dermed er det klart for ekstraomganger. Noe som nesten er i overkant spennende for trenere og foreldre på sidelinja. Første ekstraomgang forblir også målløs. Dessverre får Orkanger satt inn det første målet i kampen. Dette medfører at vi tar stadig større sjanser fremover på banen, og våre motstandere får satt inn to nye før dommeren blåser av kampen.

Selv om det ble tap, skal vi være utrolig godt fornøyd med spillet og innsatsen i finalen. Vi møter ett antatt bedre lag, og spiller jevnt, om ikke bedre enn dem. Vi ser fremgang på laget fra uke til uke, både på trening og i kamp.

Følgende deltok i helga, mål i parantes. Lars Olav, Lars, Jørgen, Jonas R(1), Aksel(7), Tølløv, Jonas NT(6), Hans Ole(3), Jarl Oscar(3), Kristian(1)