Seier!

Onsdag 1/6 fikk vi besøk av Frøya på Skogsletta. Frøya var sammen med oss det eneste laget uten poeng så langt i sesongen.

Vi går ut i stort tempo og setter bortelaget under press fra første minutt. Allerede etter fem minutter kommer vår første scoring. Hans Ole får ballen på rundt 16-meter, lobber ballen i en småkvalm bue over Frøyas meget gode keeper. Vi fortsetter og trykke på, men klarer dessverre ikke og sette scoring nr 2. Dermed skjer det som ofte skjer i fotball, motstanderlaget scorer. Og før vi går til pause, har Frøya satt inn enda to mål, og leder 3-1.
I pausen bestemmer vi oss for og snu dette. Guttene går på banen med en veldig bra innstilling, tar skikkelig tak i kampen, og feier Frøya av banen. Jarl Oscar stjeler ballen fra en motstander allerede etter tre minutter, og setter inn 2-3. Ti minutter senere følger Aksel samme oppskrift, og vi er oppe i 3-3. I det 60. Minutt kommer endelig målet vi venter på, Jarl Oscar bryter nok en gang gjennom Frøyas forsvar, triller ballen iskaldt forbi keeper. 4-3. I sluttminuttene opprettholder vi trykket, kommer til mange sjanser. Men brenner dessverre alle. Gleden er likevel stor når kampens godt og vel myndige dommer Bjarte Rindal blåser av. Årets første seier er et faktum.

Meget positiv kamp i dag, vi tar frem finspillet og spiller oss frem til veldig mange, og gode sjanser. Samtlige gjør manns innsats. Selv om enkelte blir plassert i nye roller, blir disse løst på en god måte.

Følgende spilte i dag: Amund Bakken, Tølløv Heggem, Gjermund Tiset, Jørgen Halgunset, Fredrik Myklegard, Jarl Oscar Mykkelgård, Jonas Nergård Tørset, Aksel Norli, Amund Fagerholt, Hans Ole Halle, Jonas Rognskog, Lars Olav Kirkholt, Sindre Killingberg, Andreas Bævre, Ole Gunnar Kirkholt og Romund Blakstad.