Tap mot Skaun

På torsdag spilte vi kamp mot Skaun. Ett lag vi tapte 9-0 mot i serieåpningen i vår, men ett lag vi slo i 3 kamper på cup i helga. Derfor hadde vi som vanlig god tro på seier før avspark. Dessverre fikk vi den verst tenkelige åpning, etter 32 sekunder satte Skaun sitt første mål bak Lars Olav.

Kampen bølger frem å tilbake gjennom store deler av kampen, men med Skaun som det beste, og farligste laget. Spesielt en av deres spillere skaper gang på gang problemer for oss. Stillinga til pause er 1-3 for bortelaget. Vårt mål kommer etter en bra gjenvinning høyt i banen, Jarl Oscar løper gjennom, og setter ballen sikkert til siden for keeper.
Vi har fremdeles håp om seier når vi går på banen etter pause, men nok en gang får vi en i trynet før vi passerer første spilleminutt. Skaun setter også inn 1-5 før vi for alvor tar tak i kampen. De siste 25 minuttene styrer vi hele showet, og skaper en rekke sjanser. Dessverre blir kun to av disse omsatt i scoring. Men innsatsen og spillet er absolutt gledelig. Spesielt med tanke på de mange plassbyttene vi gjør i løpet av kampen. Bortelaget får satt inn kampens siste scoring, og fastsetter sluttresultatet til 3-6.

På tross av nok ett tap, tar vi med mye positivt fra denne kampen. Vi har en rekke spillere som spiller bra på nye plasser i dag. Vi viser god moral og form ved å kjøre Skaun såpass hardt bakpå som vi gjør i 2.omgang. Skaun er også ett bra lag som vil ta mange poeng i løpet av høstsesongen. I dag vil vi trekke spesielt frem Jarl Oscar. Scorer tre fine mål, men spesielt er det innsatsen som er unik. Skaun tar etter hvert store forhåndsregler mot JO, noe som igjen gir gode vilkår for resten av laget til å spille den fotballen vi ønsker.

Disse spilte dagens kamp: Lars Olav, Jonathan, Lars, Jørgen, Kristian, Jonas R, Jonas NT, Aksel, Hans Ole, Tølløv, Jarl Oscar, Andreas, Ottar, Sindre, Vetle.