Bak fra venstre: Anders Moe Sæter, Svein Erik Glåmen, Eirik Tørset, Jo Bjørnar Fiske, Stein Gunnar Rønningsbakk, Brynjar Lo, Olaf Karlstrøm, Magnar Løset, Bjarte Rindal.

Foran fra venstre: Fredric Talgø, Harald Røen, Vegard Rokkones, Jo T. Bævre, Håkon Mikkelsen, Sondre Bjørnstad.

Les mer...
Anders header inn 1-0

Poengdeling mot Skaun

A-lagets siste kamp for sesongen var borte mot Skaun lørdag. Lagene delte poengene når Skaun var på besøk på Trollbanen i sommer, og slik skulle det gå også denne gangen.

Men det er Rindal som åpner kampen klart best. Og det er fullt fortjent at Rindal går opp i ledelsen etter 16 minutter. Det er Jo Trønsdal Bævre som slår et frispark inn i feltet. På bakerste stolpe er Anders Møkkelgård, som header inn sitt sjuende mål for sesongen.

Utover i omgangen slutter Rindal å spille fotball og slår mye langt. Dette gjør at hjemmelaget kommer inn i kampen igjen. Det blir likevel ingen flere scoringer i 1. omgang.
2. oktober 2011 Les mer...

5-0 over Gimse på Skogsletta

Gimse var motstander for a-laget på Skogsletta i dag. Gimse lå før kampen på 4. plass, to poeng foran Rindal. Og med Gimse-seier 9-2 i vårkampen, var nok gjestene favoritter før kampen.

Men det var Rindal som tok tak i kampen fra start og styrte det meste utpå banen. Og etter 18 minutters spill var Jostein Landsem frampå for hjemmelaget og banker ballen i mål, til 1-0. 20 minutter senere slår Jostein en perfekt ball igjennom til spisskolega Harald Røen, som setter inn 2-0 for hjemmelaget, som også blir pauseresultatet.

Bare 9 minutter er spilt av andre omgang når Harald kommer seg ned på dødlinja og legger inn. Foran mål er Vebjørn Trønsdal Bævre på rett plass og øker til 3-0. 16 minutter er spilt av andre omgang når Bendik slår en corner, som kaptein Alf Ole Elshaug kriger i mål til 4-0 for Rindal. Og ti minutter før slutt er det Bendik Talgø som fyrer av og ballen går stang inn til 5-0, som også blir sluttresultatet.
24. september 2011 Les mer...
Stian, Vebjørn, Jostein, Bjørnar og Anders

Sterk borteseier mot Orkla 2

Onsdag kveld tok a-laget turen til Fannremsmoen, hvor Orkla 2 var vertskap. Orkla på 5. plass med 23 poeng før kampen, mot Rindals 7. plass og 19 poeng.

Kampen startet forholdsvis jevnt, men etter 18 minutters spill er det Orkla som spiller seg igjennom og setter ballen bak Stian, til 1-0. 32 minutter er spilt når Vidar Grøset får ballen på 35 meter, og sender den over keeper og bort i lengste kryss, til 1-1. Resten av omgangen er det Rindal som tar over mer og mer og har forholdsvis god kontroll på hjemmelaget, uten at det blir flere scoringer før pause.
21. september 2011 Les mer...
Olaf

Ny 3-poenger, mot Trønder-Lyn

A-laget tok i mot Trønder-Lyn på Skogsletta lørdag. Etter at Kvål-laget vant 6-0 i vårkampen, var det et revansjesugent lag som gikk på banen.

Første omgang var forholdsvis jevnspilt, men Rindal hadde et lite overtak hele veien. Og når 20 minutter var spilt får Rindal frispark fem meter inn på gjestenes banehalvdel. Olaf Karlstrøm tar det, og ballen går over keeper og direkte i mål, til 1-0. Og det resultatet står seg til pause.
17. september 2011 Les mer...
Jostein, Anders og Vebjørn debuterte på a-laget

Seier 5-0 i lokaloppgjøret

"Rindal ledet 2-0 før fem minutter var gått og kruset komfortabelt inn til seier 5-0 over Meldal 2 på Heggøya kunstgras onsdag kveld. For Rindal FK var det en historisk kamp, da tre 15-åringer debuterte på A-laget. Det har aldri skjedd før. Samtidig gjorde to 43-åringer en solid innsats!" Det skriver Trollheimsporten. De skriver videre:

De tre unge 15-åringene var Vebjørn Trønsdal Bævre, Anders Nerbu Løfald og Jostein Lilleløkken. Alle tre spilte en kjempekamp, og det blir ikke lett å jekke ut disse unge karene fra A-laget til Rindal FK i framtida. Det fine er at på G16-laget er det fleire spillere som aspirerer til A-kamper.
8. september 2011 Les mer...

6-0 over Lundamo

A-laget tok tirsdag kveld turen til den nye kunstgressbanen på Lundamo. Lundamo står med bare tre poeng så langt i år, og kampen på Rinnvollen tidligere i år endte med seier 5-0 til Rindal.

Og Rindal viste fra første spark på ballen at de var en klasse bedre enn hjemmelaget, og det tok ikke mer enn 8 minutter før det sto 1-0 til Rindal. Vidar Grøset får ballen på 12 meter, får stå helt upresset og setter den sikkert i mål.
Også utover i omgangen er det Rindal som kjører kampen, men vi slipper likevel til noen sjanser for Lundamo, uten at de klarer å utnytte dette. Halvtimen ut i kampen er Rindal på nok en visitt inne i hjemmelagets sekstenmeter. Ballen kommer ut til Alf Ole Elshaug som knaller ballen i mål fra 16 meter, til 2-0. Dette står seg til pause.
30. august 2011 Les mer...

Bittert tap borte mot Leik

A-laget var fredag på Korsvegen, hvor Leik var motstander. Etter å ha tapt vårkampen 3-2 på Rinnvollen, var det et revansjesugent Rindal-lag som gikk ut på gresset.

Og det er Rindal som skaper det aller meste. Rindal kommer til flere store sjanser i første omgang. Blant annet er vi alene gjennom med keeper to ganger uten at ballen vil i mål, i tillegg til et skudd som keeper får slått i tverrliggeren og ut. Men mål blir det ikke i første omgang og lagene går til pause med 0-0.
28. august 2011 Les mer...
Rindal - Orkanger

Orkanger vant igjen

For andre gang denne uken møtte a-laget serieleder Orkanger til match, denne gang hjemme på Skogsletta.

Gjestene fra Orkanger har helt fra start et lite grep om kampen, men Rindal kjemper godt og lar de ikke komme til de store sjansene. Orkanger får likevel mange cornere, og det var nettopp på cornere de scoret mot oss på tirsdag. Det blir mange tette dueller foran mål, men med hard jobbing forblir det en målløs omgang. Selv om Orkanger var noen hakk kvassere i 1. omgang, hadde også hjemmelaget sine muligheter, uten at ballen ville mellom stengene.
20. august 2011 Les mer...
Helge Pedersen

Knepent tap mot serielederen

A-laget åpnet høstsesongen med bortekamp mot serieleder Orkanger.

Rindal mønstret et noe annet mannskap i dag enn hva vi har vært vant med fra i vår. Keeper Stian Kooyman var tilbake i målet etter et opphold i Surnadal. Gjermund Løfald har gjort comeback i sommer etter et par år med fotballpause, mens Helge Pedersen har meldt overgang fra Byåsen IL. Alle tre spilte fra start i dagens kamp.

Kampen begynte som ventet med et overtak til hjemmelaget Orkanger. Vi ble presset bakover og Orkanger hadde noen sjanser på dødballer, men ellers hadde vi god kontroll i forsvaret. Utover i omgangen kom vi mer og mer med i kampen. Det så ut til å bli en målløs omgang, men Orkanger ville det annerledes, og setter inn 1-0 på overtid.
16. august 2011 Les mer...
Morten Møller mot Skaun

Stortap og uavgjort før ferien

A-laget avslutta vårsesongen med to kamper i kulturvøkku. Den første kampen var mot Buvik 2, på Rinnvollen. Her møtte vi et godt Buvik-lag, og Rindal var underlegne helt fra start. Det ble heller ikke bedre av at vi før pause fikk to mann utvist. Kampen endte med tap 11-1. Rindals mål ble scoret av Bjørnar Nerland.

Skaun var motstander i vårsesongens siste kamp Kampen gikk på Trollbanen i forbindelse med torgdagen.
25. juli 2011 Les mer...

Stortap mot Gimse

Rindal klarte så vidt å stille med 11 mann i bortekampen mot Gimse fredag kveld. Uten innbyttere, og flere spillere som er syke og ikke alt for god kondis, ble det tungt på Gimse kunstgress.

Allerede etter 5 minutter varter hjemmelaget opp med vakkert spill, og setter inn 1-0. Halvtimen ut i omgangen får Gimse komme enkelt igjennom to ganger i løpet av to minutter, og dermed 3-0 til pause. Rindal er i perioder på høyde med Gimse og skaper noen sjanser, men uten uttelling.
17. juni 2011 Les mer...

Knepen seier over Orkla 2

Orkla 2 gjestet Skogsletta fredag kveld. At dommeren ikke møtte opp gjorde at det ble litt stress før kampstart, men en sporty Robert Jonli stilte opp på kort varsel.

Kampen begynte jevnspilt, men utover i omgangen var det Rindal som tok over. Etter 24 minutter finner Harald Røen Anders Møkkelgård inne i feltet. Han vender opp og plasserer ballen i mål til 1-0. Det står seg også til pause.
10. juni 2011 Les mer...

Stortap mot Trønder-Lyn

A-laget tok tirsdag kveld turen til Sørøya stadion på Kvål, hvor Trønder-Lyn var motstander.

Vinne duellene, vinne andre-ballene, springe mest og score mest var stikkordene før kampen. Dessverre så det ut til at hjemmelaget hadde fått de samme innstruksene...
Trønder-Lyn viste fra første spark på ballen at det var de som skulle vinne kampen. Rindal ble slått i hver en duell og ble springende i mellom hele tiden. Når Rindal mistet ballen, kom hjemmelaget raskt framover med mye folk, kom til innlegg og det ble farlig hver eneste gang.

Det skulle likevel ta 26 minutter før kampens første mål kom. Den kom etter corner til Trønder-Lyn. To minutter senere legger hjemmelaget på til 2-0, og enda to minutter senere får de straffe og dermed 3-0. Resten av omgangen kommer Rindal litt mer med i kampen, selv om det fortsatt er hjemmelaget som skaper det som er av sjanser. 3-0 står seg til pause.