Poengdeling mot Skaun

A-lagets siste kamp for sesongen var borte mot Skaun lørdag. Lagene delte poengene når Skaun var på besøk på Trollbanen i sommer, og slik skulle det gå også denne gangen.

Men det er Rindal som åpner kampen klart best. Og det er fullt fortjent at Rindal går opp i ledelsen etter 16 minutter. Det er Jo Trønsdal Bævre som slår et frispark inn i feltet. På bakerste stolpe er Anders Møkkelgård, som header inn sitt sjuende mål for sesongen.

Utover i omgangen slutter Rindal å spille fotball og slår mye langt. Dette gjør at hjemmelaget kommer inn i kampen igjen. Det blir likevel ingen flere scoringer i 1. omgang.
Anders header inn 1-0
20 minutter etter pause, er det Skaun som spiller seg i gjennom Rindal-forsvaret og setter ballen til side for keeper Stian, via stanga og i mål til 1-1. Bare tre minutter senere får Rindal frispark på 20 meter. Mens Skaun er opptatt med å stille opp mur, tar Lars Ole Heggem frisparket raskt, og setter ballen i åpent mål til 1-2. Frekt, men fullt lovlig. Skauns trener mente dommeren holdt på å stille opp muren i det frisparket ble tatt, og protestene førte til at han ble sendt opp på tribuneplass resten av kampen.

Men ledelsen varer ikke lenge, for bare to minutter senere er det hjemmelaget som er frampå igjen. Skaun kommer seg inn i feltet og setter nok en gang ballen via stanga i mål. Dermed er lagene like langt igjen. Kampen bølger fram og tilbake, og Rindal vil ikke gi seg. 27 minutter er spilt, når Rindal prøver seg med et langskudd. Skaun-keeperen gir retur og Jo Trønsdal Bævre er på rett plass og setter inn Rindals tredje mål for dagen.

Men som tidligere i kampen slår Skaun tilbake. Ti minutter før slutt får hjemmelaget corner. I duell med keeper får Skaun kranglet inn nok en redusering. Flere mål blir det ikke og dermed 3-3 og poengdeling.

Med dagens ene poeng ender Rindal til slutt på 5. plass. Noe vi må være fornøyd med etter en svak vårsesong. Høstsesongen derimot har vært en opptur, som gjør at vi har god tru på neste sesong.
Samtidig kan vi gratulere Buvik 2 som serievinnere og dermed opprykk til 5. divisjon, etter at de vant 3-1 i fredagens "seriefinale" mot Orkanger.

Anders Møkkelgård kan med dagens scoring dele toppscorertittelen med Bendik Talgø og Morten Møller. Alle med 7 mål hver.