NETTBUTIKK FOR KJØP AV KLUBBKLÆR

Klubbkoleksjon.jpg

Lenke til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0002197

Du kan også logge deg inn ved bruk av teamkode: Rindal2023

Guide for innlogging: https://trimtexcustom.no/pages/teamshop-faq

ÅPENT FOR BESTILLINGER FRA 21.08.-03.09.23.

Neste salgsperiode: 02.01.-14.01.24.

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Det er ikke mulig å legge inn ordrer som kommer inn etter at nettbutikken er stengt.

Det er et fraktpåslag på kr 89,- pr ordre. En familie bør derfor påse at man legger inn kun en ordre for hele familien. Gjør også oppmerksom på at man kan bestille klær fra Trimtex som ikke inngår i vårt klubbdesign med 25% rabatt på samme ordre.

Luer og pannebånd er tatt ut av nettbutikken, for disse produktene krever en minimumsbestilling på 20 stk. De som ønsker å kjøpe, sender bestilling til tbolme@mbotten.no eller 952 37030.

Noen vil være usikker på sin størrelse. Hvis man ikke kan prøve hverandres klær, er det to gode hjelpemidler. Når man klikker på produktet, så klikk inn på «Hva er min størrelse» og lenger ned på siden, ligger en Størrelsesguide. For øvrig, her er en informasjonsfilm: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox som nettleser for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.