Resultater for G12 sesongen 2011

Her finner du resultatene fra G12 sine kamper sesongen 2011.
Les mer...

Tøffere høstsesong for G12

Etter å ha gått ubeseiret gjennom både vårsesongen og første del av høstsesongen har G12 møtt tøffere motstand i september. Vi åpnet måneden med å slå Meldal 5-1 på hjemmebane, før vi møtte Orkanger både borte og hjemme i de to neste kampene.

I den første kampen mot Orkanger fikk vi sesongens første tap med 8-2. Orkanger viste seg å være et bra lag med stort tempo og pasningssikre spillere. Til tross for stor innsats, greide vi ikke å holde hele kampen, og fikk fire mål i mot det siste kvarteret av andre omgang. Det var derfor et revansjesugent Rindalslag som tok i mot Orkanger på Skogsletta uka etter. Denne gang var det vi som var i førersetet, og kunne fortjent innkassere en 7-3 seier.

Den 27 september var det så klart for årets siste bortekamp mot Orkdal på Fannremsmoen. Vi måtte spille kampen på en liten kunstgressbane, som akkurat holder minimumsmålene for 7’er fotball. Som på samme sted i fjor, fikk vi store problemer med å beherske tempo og pasningsspill. Ballen trillet hurtigere enn vi er vant med, og vi manglet den nødvendige presisjonen for å få flyt i spillet. Samtidig blir det nok også avslørt at vi mangler litt på noen basisferdigheter. Men spillerne viste stor innsats, og selv om vi tapte kampen 9-4, ”tapte” vi andre omgang bare med ett mål.
5. oktober 2011

To nye seire for G12

G12 er nå ferdig med høstsesongens to første kamper, mot Klæbu og Lensvik.

Den første kampen ble spilt hjemme på Trollbanen den 23. august mot Klæbu. I første omgang var Rindal det førende laget, og tok tidlig ledelsen. Gjennom hele første omgang var spillerne tidlig oppe og presset motstanderen, slik at vi kunne komme på hurtige overganger mot Klæbus forsvar. Dette resulterte da også i en behagelig 5-2 ledelse til pause.
3. september 2011 Les mer...

Seiersrekken fortsetter for G12

Gutter 12 spilte årets fjerde seriekamp torsdag 26. mai på Trollbanen. Motstander denne gang var Glimt.

Kampen startet med et visst overtak til Rindal, og det gikk ikke så veldig lang tid før vi fikk det første målet. Omgangen fortsatte med bra pasningsspill, og til pause sto det 7-4 til hjemmelaget. Også i andre omgang ble det scoret mange mål, slik at sluttresultatet ble 13-6 til Rindal.

De tre første seriekampene har også endt med seier til G12, så vi har hatt en veldig god seriestart. Laget har scoret 40, og sluppet inn 15 mål på disse kampene.

De som spiller på G12 er Marius Simonset, Martin Bakk Solem, Jørgen Gjerstad, Peder Kvammen, Trygve Andreas Holten, Ådne B Helgetun, Pål Andreas Løfald, Stian Bolme, Torstein Heggem og Ole Heggem.
26. mai 2011

6 - 5 over KIL/Hemne 2

Gutter 12 serieåpnet borte mot KIL/Hemne 2 mandag.

Det ble en god start, med seier 6-5. Rindal ledet 4-2 til pause, men åpnet veldig svakt i andre omgang og slapp inn 3 raske mål. Men Rindal tok seg sammen igjen, tok over spillet og sikret seieren til slutt.