Resultater for J16 sesongen 2011

Her finner du resultatene fra J16 sine kamper sesongen 2011.
27. november 2012 Les mer...

Tapte sesongens siste kamp

Tirsdag 20.september møtte jenter 16 Sokna i årets sesongavslutning. Kampen ble spilt på Støren ettersom grasbanen i Soknedalen var gjennombløt etter alt regnet i høst.

Kampen startet på verst mulig måte for oss med 2 baklengs etter bare noen få minutter. Etter dette klarte vi å løfte spillet vårt, men som i de fleste kampene i høstsesongen klarer vi ikke å sette målsjansene våre. Isteden skårer Sokna 2 enkle mål til og kan gå til pause med ledelsen 4-0.

I andre omgang scorer Sokna 2 ganger før Marie Gjerstad fortjent reduserer ledelsen med et hardt og velplassert skudd. Dermed blir det tap 6-1 mot et lag vi slo 10-2 i vårsesongen. Tapet var mange mål for stort etter spill og sjanser. Savnet av Malin G. Løset, Tonje og Malin Bjørnås har vært merkbart i høstsesongen. Disse tre klarte til sammen å skåre 26 mål på de 8 vårkampene. Sesongen sett under ett kan vi være svært godt fornøyd med, med andre plass i serien og 91-43 i målforskjell.

Disse spillerne var med på serieavslutningen: Mathea Møller, Maren Høgholt, Anna Fivelstad, Grethe Iren Fjellvik Røen, Kristin Nordlund, Arnhild Myklegard, Marie Gjerstad, Annabel Gåsvand, Mali Løset og Linn Røen Skjermo.
28. september 2011
Rindal - Singsås

Surt tap mot Singsås

Lørdag 17. september spilte jenter 16 sesongens siste hjemmekamp. Motstander på Skogsletta denne lørdagen var Singsås, et lag vi slo 3-0 på bortebane i vårsesongen. For de av oss som er sterke tilhengere av 2+2=4 metoden, skulle det tilsi en sikker hjemmeseier til Rindal FK. Kampen skulle vise at matematikk og fotball er to forskjellige ting.
20. september 2011 Les mer...

Grei seier mot Lensvik

Torsdag 15. september var jenter 16 på agdenestur for å spille mot Lensvik. Det skulle bli en kald og hustrig opplevelse rent værmessig, med periodevis kraftig regn og stri vind.

Spillemessig og resultatmessig derimot ble det en hyggeligere affære. Starten på kampen kunne tyde på at dette kunne bli en av de kampene der resultatet langt i fra er i samsvar med innsatsen. Vi styrte spillet og misbrukte sjanse på sjanse, mens Lensvik skåret på noe som nesten ikke var målsjanse engang. Etter 20 minutter av første omgang var spilt sto det 2-0 til hjemmelaget . Heldigvis for oss klarte Marie Gjerstad å få ballen i mål to ganger før omgangen var over, slik at vi kunne gå til pause med uavgjort 2-2.

Storseier mot Hovin/Lundamo/Flå

Motstander for jenter 16 mandag 5. september på Skogsletta, var et samarbeidslag mellom Hovin, Flå og Lundamo. Denne kvelden kom jentene våre inn på vinnersporet igjen og gjennomførte en god kamp. Rindal FK styrte kampen fra begynnelse til slutt og skapte mange store målsjanser.

Ved pause ledet Rindal FK 7-2, med disse målskårerne: Linn Mari Sjømo(1), Mali Løset(1), Linn Røen Skjermo(1), Maren Høgholt(2) og Arnhild Myklegard(2). I andre omgang fortsatte målene å renne inn og jentene gav seg ikke før det sto 14-3 i målprotokollen. Grethe Iren Fjellvik Røen (2), Maren Høgholt(2), Linn Mari Sjømo(2) og Mali Løset(1) skåret målene i andre omgang.

Disse var med: Grethe Iren Fjellvik Røen, Maren Høgholt, Arnhild Myklegard, Marie Gjerstad, Kristin Nordlund, Annabel Gåsvand, Linn Mari Sjømo, Mali Løset og Linn Røen Skjermo.
15. september 2011

Knepent tap mot Leik

Torsdag 1. september var jenter 16 på hølondatur for å møte Leik. Dette skulle bli en jevn og tett kamp der en fløytespiller skulle bli "tunga på vektskåla" for hjemmelaget.

Jeg har hatt som regel å aldri kommentere dommeren i kampreferatene, for de aller, aller fleste gjør en meget god jobb, er unge, upartiske og trenger oppmuntring isteden for kritikk. Alle gjør feil ,både trenere, spillere, lagledere og dommere og det må aksepteres, men når en godt voksen mann tildeler en rekke uforståelige frispark i meget farlige posisjoner for et lag, ødelegger flere gode angrep med uforståelige frispark og i tillegg blåser av begge omganger for tidlig når bortelaget presser som verst, er det vanskelig å ikke kommentere dette.
1. september 2011 Les mer...

Nytt tap mot Rennebu

Mandag 29. august spilte jenter 16 kamp mot Rennebu på Skogsletta. Dette var en kamp som vi håpet skulle få "skuta inn på rett kjøl" igjen etter tapet mot Buvik i forrige serierunde, men dessverre for oss hadde vi ikke kvelden det helt lyktes for oss. Vi skåret ikke på sjansene våre og vi gjorde noen feil bakover som avgjorde kampen i vår disfavør. Til slutt kunne Rennebu innkassere en solid og velfortjent 4-0 seier, etter at det sto 2-0 ved pause.

Disse spillerne var tilgjengelig denne kvelden: Grethe Iren Fjellvik Røen, Mathea Møller, Maren Høgholt, Anna Fivelstad, Kristin Nordlund, Arnhild Myklegard, Marie Gjerstad, Annabel Gåsvand, Mali Løset, Linn Mari Sjømo og Linn Røen Skjermo.
29. august 2011

Årets første tap for J16

Onsdag 23. august kom sesongens første tap for jenter 16. Tapet kom på kunstgresset i Buvika mot et godt Buvik-lag. De første fem minuttene av kampen kunne tyde på nok "ei fjær i hatten" til rindalsjentene, med dominans i banespillet og et bra trykk mot buvikmålet.

Flere sjanser ble skapt og på en av disse skåret Arnhild Myklegard for Rindal FK. I stedet for å trykke på for flere skåringer begikk vi ett par grove feil slik at Buvik kom inn igjen i kampen med 2 kjappe skåringer. 2-1 til hjemmelaget ble også pauseresultatet.

I andre omgang utlignet Mali Løset for Rindal FK med et velplassert frispark. Mot slutten av kampen tok kreftene slutt for våre jenter og Buvik kunne gå av banen med en velfortjent 5-2 seier. Dette var en tøff kamp der savnet av Malin G. Løset og Malin Bjørnås var merkbart. Vi leder fremdeles serien med 3 poeng og går naturligvis for seier i de resterende kampene.

Disse var med: Tonje Bjørnås, Mali Løset, Linn Mari Sjømo, Linn Røen Skjermo, Marie Gjerstad, Arnhild Myklegard, Kristin Nordlund, Annabel Gåsvand, Maren Høgholt, Mathea Møller, Anna Fivelstad og Grethe Iren Fjellvik Røen.
28. august 2011

Utklassingsseier mot Hitra

Mandag 15. august møtte jenter 16 Hitra på Skogsletta til høstsesongens første kamp. Hitra har vært en jevnbyrdig og tøff motstander å møte for jentene i tidligere sesonger. Våroppgjøret på Hitras hjemmebane endte med en knepen 1-0 seier til Rindal FK. Vi ventet oss derfor en tett og jevn kamp denne kvelden også, men slik skulle det ikke bli.

Våre jenter tok tak i kampen fra start av og overkjørte et svakt Hitralag fullstendig. Til pause var resultatet 7-1 i Rindal FK's favør, med Mali Løset(4), Grethe Iren F. Røen(1) og Mathea Møller(1) som målskårere, i tillegg skårte Hitra et sjølmål.
15. august 2011 Les mer...

Full pott for J16

På grunn av arbeidmessige forhold har det blitt dårlig med kampreferat fra jenter 16-kamper i det siste. Bortekampen mot Singsås sist torsdag (9.juni) var vårsesongens siste kamp og det kan derfor være på sin plass med litt oppsummering av de siste kampene og vårsesongen.

Jentene har virkelig imponert denne våren med 8 seire av 8 mulige og med målskår 50-11. Nesten enda mer imponerende er det fine lagspillet jentene tidvis har prestert, med trekantspill og blikk for hverandre. Jentene har måttet spille seg i form og siste kampen, mot Singsås, er kanskje det beste de har prestert spillemessig. Kun ei trening på kunstgraset på Heggøya var alt jentene rakk av utetrening før seriestarten borte mot Hitra. Når vi nå tar pause fra fotballkamper for en stund, er det også med litt vemod, i hvert fall for min del, for nå har tiden kommet for noen av jentene å reise ut for videre skolegang og andre utfordringer.
12. juni 2011 Les mer...

Utklasset Buvik

Det var Buvik 2 som sto på motsatt banehalvdel da jenter16 spilte sin andre hjemmekamp av året. Buvik var, som Rindal FK, ubeseiret før denne kampen på Skogsletta fredag 13.

Som Buviks resultater skulle tilsi ble første omgang en svært spennende og jevnspilt affære. Buvik skåret det første målet før Malin G. utlignet for hjemmelaget. Bortelaget tok på nytt ledelsen, men gikk ikke lang tid før Marie Gjerstad kvitterte for Rindal FK, etter et praktangrep og fint samspill med Malin G. Løset. 2-2 sto seg til pause og gav et godt bilde av det som skjedde i første omgang.
15. mai 2011 Les mer...

Ny seier mot Rennebu

Mandag 9.mai spilte J16 mot Rennebu på Berkåk kunstgras. Jentene har startet denne sesongen svært bra med 2 seire på 2 kamper og forlenget seiersrekka med enda en seier etter denne kvelden.

Etter en første omgang med spillemessig overtak til Rindal FK sto det 0-1 med Marie Gjerstad som målskårer. Som i forrige kamp, mot Sokna, løsnet det skikkelig i andre omgang og vi kunne dra hjem med en ny trepoenger og 1-6 i målprotokollen.
12. mai 2011 Les mer...

Seier mot Sokna

Sokna var motstander når J16 spilte sesongens første hjemmekamp på Skogsletta torsdag 5. mai.

Kampen startet på best mulig måte for oss, da Marie Gjerstad skåret etter bare noen få minutter inn i omgangen. Etter skåringa fortsatte Rindal FK å skape målsjanser, men som det av og til skjer i fotball var det motstanderen som skårte de neste målene. Da omgangen var halvspilt var det Sokna som ledet kampen 2-1. Før omgangen ebbet ut sørget Malin G. Løset, med to kjappe skåringer, for at Rindal FK kunne gå til pause med ledelse 3-2.
5. mai 2011 Les mer...

J16 åpnet med seier

Tirsdag 26.april spilte J16 sesongens første seriekamp. Kampen ble spilt på kunstgress på Fillan og motstander var Hitra. Før den egentlige kampen måtte vi kjempe oss gjennom Svorkbygda og over til Gangåsvatnet på svært dårlige grusveier i full vårløsning. Vi hadde litt bange anelser før kampen, for nettopp Hitra var forrige sesongs tøffeste motstander og ble til slutt også avdelingsvinner.

Men det var ingen grunn til engstelse for jentene tok tak i kampen fra start av og styrte spillet. Vi skapte mange målsjanser etter fint samspill, mens Hitra stort sett måkte ballen fremover. Etter første omgang sto det 1-0 til Rindal FK etter en fin skåring av Malin G. Løset.