Bak fra v: Gine Fugelsøy, Søgni Mogstad Strand, Sigrid Moen Bævre, Eirin Eline Mogset, Maren Trønsdal Lund og Oddrun Berdal.
Foran fra v: Ida Julie Løset, Maren Halgunset, Eline Romundstad, Nelly Skjølsvold, Elin Evjen, Henny Elin H Gåsvand og Mali Trønsdal Bævre.

Resultater for J12 sesongen 2011

Her finner du resultatene fra alle J12 sine kamper sesongen 2011.
Les mer...

Seier i årets siste kamp

Siste kamp denne sesongen var mot Orkdal 2 på Trollbanen. Det ble en jevn og tett kamp som forventet, og kampen bølget fram og tilbake med sjanser til begge lag.

Det var Orkdal som scoret det første målet, og litt senere i omgangen utlignet vi. Før omgangen var omme hadde lagene scoret ett mål til, slik at pauseresultatet ble 2-2. I andre omgang fortsatte kampen i samme spor, men vi tettet bakover, samtidig som vi fikk 2 mål. I en veldig jevn kamp, vant vi 4-2.

I årets siste kamp var alle spillerne på laget med: Nelly Skjøldsvold, Oddrun Berdal, Ida Julie Løset, Søgni Mogstad Strand, Eirin Eline Mogset, Maren Trønsdal Lund, Gine Fugelsøy, Mali Trønsdal Bævre, Maren Halgunset, Sigrid Moen Bævre, Ann Marie Langø, Henny Elin Haugland Gåsvand, Elin Evjen og Eline Romundstad.
8. oktober 2011

Årets første tap

Mandag kveld var Orkdal motstander. På en altfor liten bane, visste vi det ville bli en jevn og tett kamp. Kampen åpnet med sjanser til begge lag, men det var Orkdal som fikk det første målet. Utover i omgangen fikk vi etter hvert lønn for strevet og fikk inn 2 mål. Dermed sto det 2-1 til pause.

Andre omgangen fortsatte med sjanser til begge lag, men det var Orkdal som fikk inn 3 scoringer, før vi satte inn 1 mål mot slutten. Sluttresultatet ble 4-3 til Orkdal, og det var sesongens første tap.

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Oddrun Berdal, Søgni Mogstad Strand, Maren Halgunset, Henny Elin Haugland Gåsvand, Gine Fugelsøy, Sigrid Moen Bævre, Mali Trønsdal Bævre, Elin Evjen og Maren Trønsdal Lund.
28. september 2011

Solid seier mot Svorkmo

Tirsdag kveld var Svorkmo motstander på Trollbanen. Vårkampen endte 3-3, så vi var tent på en seier.

Vi presset høyt allerede fra start, og det første målet kom ganske tidlig i kampen. Presset fortsatte utover i omgangen, og til pause sto det 6-1. Jentene viste fint spill også etter pause, og det ble scoret mange mål. Da dommeren blåste av kampen sto det 15-3 til våre jenter. En kamp der alle spillerne var med å bidro til god underholdning. 8 av 10 utespillere kom på scoringslista, og som vanlig var det et solid forsvar.

Disse var med: Nelly Skjøsvold, Oddrun Berdal, Eline Romunstad, Ann Marie Fjelnsetnes Langø, Søgni Mogstad Strand, Gine Fugelsøy, Sigrid Moen Bævre, Maren Trønsdal Lund, Eirin Eline Mogset, Mali Trønsdal Bævre, Henny Elin Haugland Gåsvand.
22. september 2011
J12 på Lerkendal

J12 på Lerkendal-tur

Mandag 19. september var Rindal FK J12 på Lerkendal og fikk se Rosenborg vinne 4-1 over Start Vi fikk se en kjempebra kamp med en fantastisk Lerkendaldebut for John Chibuike.

En kjempekveld for jentene som har hatt ivrige foreldre som har hjulpet til med kaffesalg på alle hjemmekamper. Dette gjorde det mulig for oss å leie minibuss og betale inngangsbillett til kampen.
22. september 2011 Les mer...
J12 i Lensvik

Ni-målsseier i Lensvik

Tirsdag 13.september var vi til Lensvik og spilte kamp. Vi hadde føringen i første halvdel av 1. omgang, og leda med 4-0 etter 15 minutter. Etter hvert kom Lensvik mer inn i kampen, men det ble ingen scoringer fra noen av lagene. Like før dommeren blåste av til pause fikk vi en scoring til, og kunne gå til pause med en komfortabel 5-0 ledelse.

I andre omgangen gikk det nesten 15 minutter før vi fikk ballen i mål igjen, og da scoret vi to mål på rappen. I de siste sluttminuttene fikk vi putta på to mål til, og sluttresultatet ble 9-0 til Rindal FK. Det var ikke den beste kampen jentene har spilt i år, det var vanskelig å få til det helt store spillet på en veldig våt og tung bane.
15. september 2011 Les mer...
Henny, Elin, Maren L, Maren H, Oddrun, Søgni og Mali

Høstsesongen godt i gang for J12

Her kommer rapport fra J12s to første høstkamper, samt fra Rindals-Cup.

Vi har spilt bortekamp mot Meldal, og hjemmekamp mot KIL/Hemne. Vi har også deltatt på Rindals-cup med to lag, hvor vi møtte Surnadal.
9. september 2011 Les mer...
Et kamprop som skremmer de fleste!

J12 på Ørland Sparebank-cup

I helga 19. – 21.august reiste 14 fotballjenter fra Rindal til Ørlandet på fotballturnering. Selv om vi har bare 14 spillere på J12, meldte vi på 2 lag for at jentene skulle få spille mest mulig fotball.

Med 8 kamper (2x20 minutters omganger) fordelt på lørdag og søndag, ble det mange slitne bein og kropper før dommeren blåste av siste kamp på søndag ettermiddag. Alle jentene gjorde en kjempeinnsats, og vi vant sju kamper, og tapte bare en. Vi fikk bryne oss på litt hardere motstand enn det vi møter i serien vi spiller i, og det var kjempeartig.

Vi hadde også en hel gjeng med ivrige supportere med oss, både foreldre og besteforeldre. Alle sammen hadde ei kjempefin og “gau” helg på Ørlandet med mange spennende kamper.
23. august 2011 Les mer...

Ny storseier for J12

Tirsdag kveld hadde J12 bortekamp mot Skaun. Jentene satte inn det første målet etter 7 minutter, og førsteomgangen fortsatte med et overtak for Rindal Fotball. Til pause sto det 6-2. I andre omgang stengte vi bakover, mens vi fikk til flere gode angrep fremover. Vi scoret 9 mål ,slik at sluttresultatet ble 15-2.

Til helga skal vi delta på Ørland-cup, og vi gleder oss til å møte nye lag.

Disse var med: Maren Halgunset, Elin Evjen, Gine Fugelsøy, Mali Trønsdal Bævre, Eline Romunstad, Eirin Eline Mogset, Oddrun Berdal, Sigrid Moen Bævre, Henny Elin Haugland Gåsvand og Maren Trønsdal Lund.
17. august 2011

Seier i høst-debuten

Høstsesongen er i gang for J12 Rindal fotball. Meldal 2 gjestet Trollbanen i kveld 9.august etter en pause i sommer.

Kampen var jevnspilt de første 10 min, og Rindal ledet da 4-2. Utover omgangen tok jentene mer og mer over, så til pause så ledet vi 8-2. Etter pausen fortsatte vi der vi avsluttet og scoret 8 mål til mot Meldal sine 2. Sluttresultatet ble dermed 16-4 til Rindal. 7 av de 9 utespillerne kom på scoringslista i dag, kjempebra!!

Disse var med: Maren Halgunset, Søgni Mogstad Strand, Eirin Eline Mogset, Ida Julie Løset, Eline Romundstad, Gine Fugelsøy, Maren Trønsdal Lund, Mali Trønsdal Bævre,Elin Evjen, Sigrid Moen Bævre.
10. august 2011

Ubeseiret i vårsesongen!

Tirsdag kveld var Orkdal motstander på Trollbanen til vårens siste kamp for J12.
Kampen åpnet med store sjanser til begge lag, men det var Orkdal som scoret det første målet. Utover omgangen var det veldig bra spill av begge lag, og til pause ledet Orkdal 3-2. Første del av andre omgang fortsatte slik som første, men etter en stund tok vi mer over ,og da dommeren blåste av kampen sto det 9-3 til jentene våre. En kamp med veldig mye bra spill av hele gjengen.

Dette var siste kampen før ferien, og det har vært en kjempebra innsats av jentene gjennom hele vårsesongen med bare seire + en uavgjort.

Disse spilte: Nelly Skjøsvold, Oddrun Berdal, Søgni Mogstad Strand, Ida Julie Løset, Maren Halgunset, Eirin Eline Mogset, Eline Romunstad, Henny Elin H Gåsvand, Gine Fugelsøy og Sigrid Moen Bævre.
22. juni 2011
Litt betenkt i pausen, etter 0-1

Utklassing og uavgjort for J12

Onsdag kveld var Lensvik motstander på Trollbanen. Kampen startet med en tidlig scoring etter bare 3 minutter til Rindal Fotball. Omgangen fortsatte med ett stort overtak til jentene våre. Pasningsspillet var veldig bra ,og til pause sto det 7-0.

Andre omgang fortsatte med samme overtaket, og selv om spillet ikke var så bra etter pausen, ble sluttresultatet 13-0.

Fredag kveld var Svorkmo motstander for J12. På en forholdsvis liten bane, spilte vi oss frem til flere målsjanser, men målene uteble. Svorkmo kjempet godt, og scoret det første målet helt på slutten av 1. omgang. De kjempet oss ut av stilen og kunne gå til pause med ledelse 1-0.
18. juni 2011 Les mer...
Maren mot KIL/Hemne

Kjempekamp mot KIL/Hemne

Fredag 3. juni var det bortekamp mot KIL/Hemne.

I strålende vær, scoret jentene allerede etter ett minutt. De fortsatte det fine spillet utover i omgangen og til pause sto det 6-0. Andre omgang ble nesten en kopi av første, og sluttresultatet ble 11-0. Jentene presterte årsbeste i dag, og spilte kjempefin fotball.
6. juni 2011 Les mer...

Storseier i lokaloppgjør

Tirsdag 24.mai var det hjemmekamp mot Meldal.
Jentene åpnet friskt med ett mål allerede etter 1 1/2 minutt. Meldal utlignet rett etterpå, men utover omgangen tok vi over mer og mer og til pause sto det 7-1. Andre omgang fortsatte med et overtak til hjemmelaget, og da dommeren blåste av kampen sto det 11-2 til Rindal FK. Jentene spilte periodevis fin fotball, og vi håper på like god innsats i neste kamp mot KIL/Hemne neste uke.

Disse var med: Nelly Skjøsvold, Oddrun Berdal, Søgni Mogstad Strand, Ida Julie Løset, Maren Halgunset, Eirin Eline Mogset, Eline Romunstad, Henny Elin H Gåsvand, Elin Evjen og Sigrid Moen Bævre.