Ni-målsseier i Lensvik

Tirsdag 13.september var vi til Lensvik og spilte kamp. Vi hadde føringen i første halvdel av 1. omgang, og leda med 4-0 etter 15 minutter. Etter hvert kom Lensvik mer inn i kampen, men det ble ingen scoringer fra noen av lagene. Like før dommeren blåste av til pause fikk vi en scoring til, og kunne gå til pause med en komfortabel 5-0 ledelse.

I andre omgangen gikk det nesten 15 minutter før vi fikk ballen i mål igjen, og da scoret vi to mål på rappen. I de siste sluttminuttene fikk vi putta på to mål til, og sluttresultatet ble 9-0 til Rindal FK. Det var ikke den beste kampen jentene har spilt i år, det var vanskelig å få til det helt store spillet på en veldig våt og tung bane.
J12 i Lensvik
De som var med: Nelly Skjølsvold, Gine Fugelsøy, Mali Trønsdal Bævre, Elin Evjen, Sigrid Moen Bævre, Eirin Eline Mogset, Eline Romundstad, Søgni Mogstad Strand, Ann Marie F. Langø, Oddrun Berdal og Maren Halgunset.