Utklassing og uavgjort for J12

Onsdag kveld var Lensvik motstander på Trollbanen. Kampen startet med en tidlig scoring etter bare 3 minutter til Rindal Fotball. Omgangen fortsatte med ett stort overtak til jentene våre. Pasningsspillet var veldig bra ,og til pause sto det 7-0.

Andre omgang fortsatte med samme overtaket, og selv om spillet ikke var så bra etter pausen, ble sluttresultatet 13-0.

Fredag kveld var Svorkmo motstander for J12. På en forholdsvis liten bane, spilte vi oss frem til flere målsjanser, men målene uteble. Svorkmo kjempet godt, og scoret det første målet helt på slutten av 1. omgang. De kjempet oss ut av stilen og kunne gå til pause med ledelse 1-0.
Oppvarming
Oppvarming
Litt betenkt i pausen, etter 0-1
Nelly gjør seg klar til straffe
Andre omgang fortsatte med lite spill og mye kjemping. Da Svorkmo gikk opp til 2-0, så det mørkt ut, men jentene tok seg sammen og scoret 2 raske mål. Svorkmo tok igjen ledelsen med ett straffemål. På slutten av kampen scoret vi, og kampen endte tilslutt 3-3 i en kamp som dessverre ble preget av svak dømming og en del ufint spill av hjemmelaget.

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Eirin Mogset, Oddrun Berdal, Søgni Mogstad Strand, Henny Elin Gåsvand, Ida Julie Løset, Maren Trønsdal Lund, Maren Halgunset, Eline Romunstad og Mali Trønsdal Bævre.