Høstsesongen godt i gang for J12

Her kommer rapport fra J12s to første høstkamper, samt fra Rindals-Cup.

Vi har spilt bortekamp mot Meldal, og hjemmekamp mot KIL/Hemne. Vi har også deltatt på Rindals-cup med to lag, hvor vi møtte Surnadal.
Eline, Ann Marie, Sigrid, Nelly, Gine, Eirin og Ida Julie
Henny, Elin, Maren L, Maren H, Oddrun, Søgni og Mali

Tirsdag 30.08 Bortekamp mot Meldal:
Tirsdag møtte vi Meldal. På en liten gressbane, åpnet vi med scoring allerede etter ett minutt. Midtveis i omgangen ledet vi 4-0, men det ble ikke flere mål før pause. I andre omgangen produserte vi mange målsjanser. Jentene scoret 6 mål, mens Meldal fikk inn ett. Dermed ble sluttresultatet 10-1.

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Oddrun Berdal, Søgni Mogstad Strand, Maren Trønsdal Lund, Henny Elin Haugland Gåsvand, Eline Romunstad, Sigrid Moen Bævre, Maren Halgunset, Ida Julie Løset og Elin Evjen.

Tirsdag 06.09. Hjemmekamp mot KIL/Hemne:
Kampen åpnet med flere målsjanser til Rindal FK. Det gikk en ti minutters tid før det første målet kom, og utover i omgangen løsnet det litt, og vi scoret ett mål etter 20 minutter, og et i det siste spilleminuttet før pause. Til pause sto det dermed 3-0 . Andre omgang fortsatte slik som første sluttet, og det tok bare 2 minutter før vi scoret mål. Rindal presset på, og scoret 6 mål til før dommeren blåste av kampen. Sluttresultat 10-0.

Disse var med: Nelly Skjølsvold, Oddrun Berdal, Eirin Eline Mogset, Ida Julie Løset, Ann Marie Langø, Henny Elin H Gåsvand, Maren Trønsdal Lund, Maren Halgunset, Gine Fugelsøy, Mali Trønsdal Bævre og Elin Evjen.